Είναι τελικά έγκυος η Amal Clooney;

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Amal και ο George Clooney έγιναν γονείς για πρώτη φορά αποκτώντας δίδυμα. Η Ella και ο Alexander έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, παρά το γεγονός πως δεν τα έχουμε δει ακόμη σε κάποια εμφάνιση με τους γονείς τους.

Το ζευγάρι αυτόν τον καιρό απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη λίμνη Como, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός πραγματοποιεί γυρίσματα στην περιοχή για την τηλεοπτική σειρά Catch 22 που επιμελείται ο ίδιος.  

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε βραδινή έξοδο, πυροδοτώντας για μια ακόμα φορά τις φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη της δικηγόρου. Η 40χρονη προτίμησε ένα στράπλες φόρεμα το οποίο, παρ’ ότι δεν ήταν στενό, άφηνε να διαγράφεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Η Amal και ο 47χρονος Clooney απόλαυσαν ρομαντικό δείπνο στο Villa d'Este, ενώ το προηγούμενο διάστημα έκαναν και εκδρομή στην Ευρώπη, παρέα με τους γονείς του George, Nina και Nick αλλά και τη μαμά της Amal, Baria Alamuddin, η οποία εικάζεται πως ήρθε για να βοηθήσει την κόρη της με τα δίδυμα και τη δεύτερη εγκυμοσύνη.


Πηγή: www.govastileto.gr