Παγωτό-Γιαούρτι με ροδάκινα

Τα έτοιμα κατεψυγμένα γιαούρτια έχουν τόση ζάχαρη μέσα, όση και το παγωτό — κάποια, ακόμα περισσότερη. Αυτό εδώ έχει ζαχαρένια γεύση, χωρίς να περιέχει καθόλου.

Βγαίνουν 4 μερίδες

Υλικά
2 φλιτζάνια πλήρες γιαούρτι
1 φλιτζάνι αποφλοιωμένοι, κομμένοι, φρέσκοι γερμάδες 
Μισό φλιτζάνι πολτός μήλου

Επεξεργασία

1. Βάλτε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγ μα.

2. Ετοιμάστε το γιαούρτι σύμφωνα με τις οδηγίες της παγωτομηχανής. Ή βάλτε το λείο μείγμα μέσα σε μια φόρμα των 20 εκατοστών και παγώστε το μέχρι να μαλακώσει. Έπειτα ρίξτε το μείγμα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ

και χτυπήστε το μέχρι να γίνει αφράτο. Επαναλάβετε τη διαδικασία του παγώματος-χτυπήματος, μία ή δύο φορές ακόμα. Μετά παγώστε το μέχρι να πετύχετε τη σύσταση που θέλετε.

Αν το γλυκό παγώσει και γίνει πολύ σκληρό, αφήστε το να ξεπαγώσει, μέχρι να μπορείτε να το πιάνετε με το κουτάλι.