Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης σε βραδινή έξοδο

Μπορεί η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή» να μην υποδύονται κάποιο ζευγάρι, στην πραγματική ζωή όμως μοιράζονται τα πάντα στην καθημερινότητα τους.

Από τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχει το σπίτι όπου ζουν μέχρι τις επιλογές τους για διασκέδαση και τα ραντεβού με φίλους στο σπίτι ή στα αγαπημένα τους στέκια. 

Εκείνο στο οποίο δείχνουν να ταιριάζουν αρκετά είναι το ότι θέλουν -όσο γίνεται- να κινούνται αθόρυβα και να μην προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας για τη σχέση τους επιπλέον επειδή βρίσκονται και οι δύο στο ξεκίνημα της καριέρας τους και θέλουν να απασχολούν με τη δουλειά τους.

Αυτό, όμως δεν σημαίνει πως τους αρέσει να παίζουν κρυφτό. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους ο ένας συνοδεύει τον άλλον και δεν αποφεύγουν να φωτογραφηθούν, γνωρίζοντας ότι και αυτό είναι μέρος της δουλειάς που κάνουν.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μάλιστα δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν στον φακό μας χαρίζοντάς μας πολλά χαμόγελα!


Πηγή: www.govastileto.gr