Απέτυχε η πρώτη εξωσωματική της Στέλλας Μπεζαντάκου

Το όνειρο της τραγουδίστριας Στέλλας Μπεζαντάκου να γίνει μανούλα έσβησε σε μια στιγμή, όταν η πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα απέτυχε.

Η επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι εξανεμίστηκε, γεγονός που δοκίμασε τις αντοχές της τραγουδίστριας. 

Μήνες μετά την εφιαλτική εκείνη ημέρα η Στέλλα Μπεζαντάκου επέστρεψε στην καθημερινότητά της και μίλησε στην Espresso για τις δύσκολες ώρες. «Η απέραντη αγάπη και η στήριξη του συζύγου μου, όπως και της οικογένειάς μου, με τράβηξαν από τη θλίψη. Με σήκωσαν ξανά στα πόδια μου. Ήταν μια δραματική κατάσταση και πραγματικά δεν θα ήθελα να τη ζήσω ξανά.

Επέβαλα το σώμα μου σε μια σειρά ορμονικές αλλαγές και σαν να μην έφτανε που ένιωθα περίεργα, ήρθε και η αποτυχία που ήταν τόσο ψυχοφθόρα. Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και πραγματικά υποκλίνομαι με σεβασμό μπροστά σε εκείνες που προσπαθούν ξανά και ξανά και ξεπερνούν ακόμα και τις 10 εξωσωματικές.

Χαϊδεύοντας τα σκυλάκια μου έπαιρνα δύναμη και δειλά δειλά σκεφτόμουν μήπως να κάνω ακόμα μία προσπάθεια... Μετά όμως η σκέψη έσβηνε. Δεν είναι πως θέλω να αποκτήσω ένα παιδί για εγωιστικούς λόγους. Θέλω να γίνω μαμά με τον άντρα μου, γιατί είναι το άλλο μου μισό. Κρίμα που δεν τον γνώρισα πολλά χρόνια νωρίτερα, στα 20 ή 30, γιατί θα είχαμε αποκτήσει πολλά παιδιά. Σκέφτομαι και την υιοθεσία, αλλά ο αγαπημένος μου, λόγω του ότι έχει δύο παιδιά, είναι πολύ σκεπτικός μπροστά σε μια τέτοια κίνηση. Ωστόσο, δεν το έχουμε αποκλείσει ακόμα».

Πηγή: www.govastileto.gr