Όσα δεν ξέρουν τα παιδιά για τις μαμάδες

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεδομένα δε γνωρίζουν, ούτε πρόκειται να μάθουν ποτέ τα παιδιά για τις μαμάδες τους. Το mother.gr συγκέντρωσε και καταγράφει μερικές από αυτές τις μεγάλες αλήθειες:

Κανένα παιδάκι δεν ξέρει... πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος της εγκυμοσύνης και πόσο άγχος είχε η μαμά του όσο πλησίαζε ο τοκετός. 

Κανένα παιδί δεν ξέρει... ότι η μαμά το αγαπάει κυριολεκτικά πιο πολύ κι από τη ζωή της. Μπορεί να αντιλαμβάνεται με σαφήνεια ότι το αγαπάει πολύ, όμως ούτε καν πάει το μυαλό του σε τι βαθμό αυτό ισχύει!

Κανένα παιδί δεν ξέρει...
ότι όσο χρονών και να είναι το παιδί της, εκείνη θα έχει για πάντα μέσα της την εικόνα του όταν ήταν μικρό, άρα πάντα θα το νοιάζεται και θα πασχίζει για το καλό του.

Κανένα παιδί δεν ξέρει... ότι η μαμά κοιμάται και ξυπνάει με τη σκέψη του και πάντα ανησυχεί αν είναι καλά, αν είναι ευτυχισμένο και άλλα παρόμοια.

Κανένα παιδί δεν ξέρει... ότι η μαμά του έχει πονέσει και θυσιάσει τα πάντα για να έχει εκείνο ό,τι του αξίζει, αφήνοντας σχεδόν πάντα στην άκρη τις δικές της ανάγκες και επιθυμίες.

Κανένα παιδί δεν ξέρει... πόσο ανιδιοτελής είναι η σχέση του με τη μανούλα του. Καμία μαμά δεν περιμένει ανταπόδοση για όσα κάνει για το παιδί και ξεχνάει τα πάντα με ένα του χαμόγελο, μια γλυκιά κουβέντα.