Ποια λάθη καταστρέφουν το γάμο


Έχετε ζήσει πολλά μαζί και γνωρίζεστε από τον καλή κι από την ανάποδη. Υπάρχουν όμως κάποια λάθη τα οποία άμεσα ή συν τω χρόνω μπορούν να τινάξουν το γάμο στον αέρα, άρα πρέπει να αποφευχθούν πάση θυσία!

Ένα λάθος που μπορεί να διαλύσει το γάμο είναι να...θεωρούμε δεδομένο το σύντροφό μας και αυτό να αποτυπώνεται στην πράξη συνεχώς και σε πολλά, σημαντικά ζητήματα.

Ένα λάθος που μπορεί να διαλύσει το γάμο είναι να...μην προσπαθούμε από κοινού με το σύντροφό μας να κάνουμε κάτι με τη ρουτίνα που μοιραία εμφανίζεται μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας.

Ένα λάθος που μπορεί να διαλύσει το γάμο είναι να...αρχίσουμε να δείχνουμε έλλειψη σεβασμού ή να παραμελούμε διαρκώς το σύντροφό μας.

Ένα λάθος που μπορεί να διαλύσει το γάμο είναι να...υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού. Όταν λέμε επικοινωνία, εννοούμε ουσιαστική και όχι μόνο στα απλά πράγματα της καθημερινότητας.

Ένα λάθος που μπορεί να διαλύσει το γάμο είναι να...δείχνουμε αχαριστία απέναντι στο έτερον ήμισυ. Όσο κι αν προσπαθεί για το καλύτερο, εμείς είμαστε ανικανοποίητοι και ενίοτε τον κριτικάρουμε κι από πάνω.

Ένα λάθος που μπορεί να διαλύσει το γάμο είναι να...βλέπουμε ανταγωνιστικά το σύντροφό μας και όχι ως ξεχωριστή προσωπικότητα με θετικά κι αρνητικά όπως κι εμείς. Ο ανταγωνισμός θα προκαλέσει εντάσεις κι αυτές με τη σειρά τους ενδεχομένως το διαζύγιο.