10 εντυπωσιακά διακοσμητικά τοίχου με καθρέφτεςΥπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσεις τους άδειους τοίχους του σπιτιού σου. Ένας εντυπωσιακός τρόπος να το κάνεις είναι με μερικούς καθρέφτες. Υπάρχουν μερικές μοναδικές προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σου να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.


Οι καθρέφτες μπορούν να κάνουν τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος και να προσθέσουν φως στα δωμάτια. Σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό σχέδιο μπορεί να γίνουν το κεντρικό σημείο του δωματίου.

 

Μοναδικές προτάσεις για διακοσμητικά τοίχου με καθρέφτεςΑν έχεις έναν κενό τοίχο στο σπίτι σου και δεν ξέρεις τι να βάλεις για να τον γεμίσεις και να τον αναδείξεις, σου έχω τη λύση. Γέμισε τον με κυκλικούς καθρέφτες σε διάφορα μεγέθη για να τον καλύψεις. Το φως που θα αντανακλάται επάνω τους θα φωτίσουν αμέσως το δωμάτιο και θα το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο. Αυτή η λύση είναι ιδανική για σπίτια με περιορισμένους χώρους.Ακόμη ένας ωραίος τρόπος να διακοσμήσεις τον τοίχο σου του καθιστικού σου είναι δημιουργώντας ένα έργο τέχνης με καθρέφτες. Μικροί καθρέφτες ενωμένοι όλοι μαζί επάνω σε μαύρο φόντο θα δώσουν μια εκθαμβωτική λύση στον χώρο σου.Την ίδια λογική ακολουθεί και η παραπάνω πρόταση. Μόνο που αυτή τη φορά οι καθρέφτες έχουν διαφορετικά μεγέθη και είναι ενωμένοι σε τετράγωνα κομμάτια. Και σε αυτή την περίπτωση πάντως θα έχεις ένα μοναδικό έργο τέχνης στο δωμάτιο.Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στο χώρο σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την παραπάνω πρόταση. Αυτοί οι καθρέφτες θα σου θυμίσουν παλιές εποχές ενώ τα διάφορα μεγέθη και σχέδια τους θα κάνουν το δωμάτιο πολύ πιο ενδιαφέρον. Ο τοίχος που θα επιλέξεις να τους κρεμάσεις σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων. Προτίμησε να είναι ο τοίχος εκείνος που είναι απέναντι από το παράθυρο για να αντανακλά το φως του ηλίου.Ένας ακόμη τρόπος να διακοσμήσεις τον τοίχο ενός δωματίου είναι τοποθετώντας καθρέφτες σε σχήμα φύλλων. Αυτό το στυλ είναι αρκετά μοντέρνο και ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και της μοντέρνας τέχνης.


Οι καθρέφτες στο σαλόνι αποτελούν must σε πολλά σπίτια. Ένας σχετικά μεγάλος καθρέφτης επάνω από τον καναπέ σου σε μοντέρνο σχεδιασμό είναι μια υπέροχη λύση για να προσθέσεις ένα ακόμη μοντέρνο στοιχείο στον χώρο σου.Αν έχεις τζάκι στο σπίτι σου, τότε έχεις το ιδανικό μέρος για να τοποθετήσεις έναν καθρέφτη. Μην επιλέξεις έναν κλασικό καθρέφτη. Διάλεξε καθρέφτες σε κυκλικά και οβάλ σχήματα για να δημιουργήσεις μια μοντέρνα νότα στο χώρο σου. Μπορείς να τους τοποθετήσεις στους τοίχους που πλαισιώνουν το τζάκι ή επάνω από αυτό ανάλογα με το χώρο που διαθέτεις.


Πηγή: www.ediva.gr