5 μυστικά για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές στη ζωή. Εκτός από το ότι σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε οικογένεια, η επαφή φέρνει τα ζευγάρια ακόμη πιο κοντά και βελτιώνει την κατανόηση μεταξύ των συζύγων. Είναι σημαντικό και για τους άντρες, αλλά και για τις γυναίκες να κατανοούν τις διαφορές στα συναισθήματα και στις πράξεις όσον αφορά το σεξ. Πώς, λοιπόν, διαχειρίζονται οι άνδρες το θέμα της ερωτικής σχέσης και πώς μπορούν οι γυναίκες να κρατήσουν το ενδιαφέρον τους ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου;

Η σεξοuαλικότητα στους άντρες

Οι άντρες είναι κυρίως οπτικοί τύποι. Μπορούν να ενθουσιαστούν από αυτό που βλέπουν και να ξεσηκωθούν ακόμη και με λίγο γυμvό δέρμα. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και η βιομηχανία των ερωτικών ταινιών απευθύνεται κυρίως σε άντρες. Όμως, τέτοιου είδους ταινίες δεν είναι φυσιολογικές. Στην πραγματικότητα, οι ταινίες αυτές ενδιαφέρονται μόνο για το ίδιο το σεξ και όχι για τα συναισθήματα που έχουν εκείνη τη στιγμή οι άντρες και οι γυναίκες.

Πώς να κρατήσετε το ενδιαφέρον του άνδρα σας ζωντανό

Δείξτε εσείς η ίδια ενδιαφέρον

Οι περισσότερες γυναίκες ντρέπονται για τις ερωτικές τους επιθυμίες. Είναι σωστό, όμως, να εκφράζετε αυτό ακριβώς που θέλετε. Οι άνδρες θέλουν τις συζύγους τους να τους ξεσηκώνουν και να μη βρίσκουν συνέχεια δικαιολογίες για να αποφύγουν τη σωματική επαφή.

Προσέξτε την εμφάνισή σας

Με το πέρασμα του χρόνου πολλές γυναίκες παραμελούν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους. Προσπαθήστε, λοιπόν, να παραμείνετε υγιής και εμφανίσιμη. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσετε την αυτοεκτίμησή σας. Δεν είναι κακό να είσαστε ευχάριστη για αυτόν που αγαπάτε.

Μη μισείτε τον εαυτό σας

Όλοι έχουμε ατέλειες και ο σύζυγος σας αγαπάει για αυτό ακριβώς που είσαστε. Ανασφάλειες, όπως "Έβαλα κιλά" ή "Δε μου αρέσει το σώμα μου" μπορούν να βλάψουν την ερωτική σχέση που έχετε. Τονίστε αυτά που σας αρέσουν επάνω σας και τραβήξτε το ενδιαφέρον του σε αυτά τα σημεία.

Δείξτε την αγάπη σας με απλούς τρόπους

Βρείτε τα μικρά πράγματα που απολαμβάνει στη ζωή. Αν τα κάνετε μαζί του, θα σας φέρει πιο κοντά. Όταν έρθει η στιγμή να έρθετε σε επαφή, θα βγει και στους δυο σας πιο φυσικά. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος να τον αποπλανήσετε!

Αφοσιωθείτε ψυχή και σώμα

Κάποιες φορές μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να έχετε για αυτόν στην άκρη, πριν σας έρθει η επιθυμία να είσαστε πιο τρυφερή μαζί του. Μάθετε να επικεντρώνεστε στα θετικά. Μια υγιής εpωτική σχέση μπορεί να ενδυναμώσει την αγάπη που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλο.

Πηγή: www.ediva.gr