38 ιδέες για σχέδια νυχιών με μαύρο βερνίκι

Το συγκεκριμένο στυλ μανικιούρ με το μαύρο χρώμα κυριαρχούσε την δεκαετία του '90, καθώς το grunge στυλ ήταν η απόλυτη μόδα. Τα μαύρα σχέδια νυχιών κολακεύουν και τα δάχτυλά μας, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά. Ποιες είναι όμως οι προτάσεις του ediva.gr για μανικιούρ με μαύρο χρώμα;











Οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα λαμπερά nail art designs και γι'αυτό προτιμούμε τα σχέδια με τα στρας και τα διακοσμητικά για τα νύχια μας. Ακόμη και αν τοποθετήσεις, με μια καλή κόλλα νυχιών, μερικά στρας επάνω στο μαύρο σου μανικιούρ, θα δεις πως αυτομάτως το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Βέβαια, σίγουρα τα νύχια σου θα δείχνουν πολύ πιο εντυπωσιακά και σικάτα αν αντί να τα φτιάξεις μόνη σου, ζητήσεις από την nail artist σου κάποιο σχέδιο που απαιτεί περισσότερη εξειδίκευση.





Μέσα στα διακοσμητικά νυχιών όμως είναι και οι ταινίες μαζί με τα αυτοκόλλητα για τα νύχια, με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ένα απίστευτο nail art με λίγες μόλις κινήσεις, είτε έχει μεσαία και μικρά νύχια είτε προτιμάς τα stiletto nails.





Λάμψη όμως στο σχέδιο σου μπορούν να δώσουν και τα glitter μανό, τα οποία είναι ιδανικά για να κάνεις διάφορα σχέδια επάνω στο μαύρο, με ένα λεπτό πινελάκι, ή ακόμη και για να καλύπτεις το μαύρο βερνίκι σε κάποια νύχια, κρατώντας το έτσι σαν βάση.













Τα καλύτερα σχέδια όλων όμως, πιστεύουμε πως είναι το negative space nail art αλλά και το watercolor μανικιούρ. Και τα δύο αυτά στυλ έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια, χάρις στην κομψή τους εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι δύσκολα (ειδικά τα watercolor) για να τα κάνουμε μόνες μας.









Floral ή animal print; Όποια όμως και να είναι η επιλογή που θα κάνεις από αυτές εδώ τις προτάσεις σίγουρα δεν θα την μετανιώσεις, όταν όλες σου οι φίλες θα θαυμάζουν το μανικιούρ σου!












Έχεις δοκιμάσει να κάνεις σχέδια με στυλό; Αν όχι, πίστεψε με πως χάνεις! Δες πόσο λεπτές και υπέροχες γραμμές μπορείς να κάνεις. Και αν πιάνει και λίγο παραπάνω το χέρι σου, τότε θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τα νύχια σου σαν καμβά και να φτιάξεις κάτι ανάλογο με τις πεταλούδες που βλέπεις στην πρώτη πρόταση!











Τέλος, μπορείς να παίξεις χρησιμοποιώντας ένα μαύρο ματ βερνίκι σε συνδυασμό με ένα γυαλιστερό, ώστε να κάνεις ένα διαφορετικό γαλλικό μανικιούρ ή και να επιλέξεις κάποιο άλλο χρώμα, σε συνδυασμό με το οποίο θα κάνεις τα σχέδια σου. Όπως ίσως ήδη να γνωρίζεις, αυτά που ταιριάζουν περισσότερο και θα αναδείξουν το μαύρο μανό, είναι το κόκκινο, το χρυσό, το λευκό και το ασημί. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αποκλείουμε και όλα τα υπόλοιπα. 

Πηγή: www.ediva.gr