Tips για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά

Βαρεθήκατε να παιδεύεστε με τις περμανάντ για να δώσετε όγκο στα λεπτά μαλλιά σας; Σας έχουμε καλά νέα, υπάρχουν μερικά εύκολα tips για να το πετύχετε και να έχετε υπέροχα μαλλιά, τα οποία θα δείχνουν πιο πλούσια από ποτέ! Όσο και αν σας φαίνεται απίθανο, δε χρειάζεται να σπαταλήσετε μια περιουσία σε θεραπείες μαλλιών, για να έχετε μια πλούσια κόμμωση. Μπορείτε πολύ απλά να φερθείτε έξυπνα και να ακολουθήσετε τις συμβουλές που θα δούμε στη συνέχεια, με τις οποίες σίγουρα θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Κάντε χωρίστρα στο πλάι

Η χωρίστρα στη μέση βαραίνει τα μαλλιά και ειδικά αν δεν είναι και τόσο πλούσια θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τον όγκο που ήδη έχουν τα μαλλιά σας. Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια χωρίστρα στο πλάι, φροντίζοντας να κρεπάρετε ελαφρώς τα μαλλιά σας. Έτσι θα κρατηθούν για αρκετές ώρες.

Κάντε μασάζ στο κεφάλι

Το να κάνετε απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους πόρους από τους θύλακές σας, καθώς θα μπλοκάρετε το σμήγμα από το να αναπτυχθεί. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να τρίψετε το τριχωτό της κεφαλής Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό toner για το κεφάλι, πριν ξεκινήσετε να πιέζετε ελαφρά το κεφάλι σας, ώστε να έχετε καλύτερα αποτέλεσμα.

Κάντε έναν κότσο

Το ιδανικό χτένισμα για τα μαλλιά σας είναι να κάνετε ένα σχετικά ψηλό κότσο, πιάνοντας πρώτα τα μαλλιά σας κοτσίδα και στρίβοντάς τη για να τη σταθεροποιήσεις με μερικά τσιμπιδάκια. Ακόμη καλύτερο θα δείχνει αν αφήσετε και μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σας. Πριν από όλα όμως, ψέκασέ τη ρίζα σου με λακ και ανακατέψτε τα μαλλιά σας, ώστε να τους δώσετε όγκο!

Στεγνώστε τα μαλλιά σας από την ανάποδη

Εδώ τώρα θα πρέπει να αποφύγετε το να χρησιμοποιήσετε conditioner, μιας και θα βαρύνει την τρίχα σας και θα χάσετε κάθε ελπίδα για να τα κάνετε να δείχνουν φουντωτά. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι να τα στεγνώσετε από την ανάποδη αμέσως μετά από το λούσιμο, χρησιμοποιώντας μια στρόγγυλη βούρτσα ή τα δάχτυλά σας για να τρίψετε τη ρίζα των μαλλιών σας.

Επιλέξτε ένα κοντό ή μεσαίο κούρεμα

Όσο πιο μακριά μαλλιά έχετε τόσο πιο flat θα πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σας, ενώ θα δείχνουν την τρίχα σας αδύναμη. Αντ' αυτού επιλέξτε ένα lob ή bob φιλαριστό κούρεμα και φροντίστε αντί για μπούκλες και ίσιωμα, να τονίσετε περισσότερο την ασυμμετρία τους, με λίγο αφρό κατά το στέγνωμα.

Πηγή: www.ediva.gr