Εύκολα σχέδια νυχιών για γαλλικό

Το γαλλικό μανικιούρ είναι το πιο διαχρονικό και πάντα θα εντυπωσιάζει εμάς, αλλά και τους γύρω μας. Εξίσου βασικό είναι το ότι είναι ευέλικτο και μπορούμε να το συνδυάσουμε με ό,τι και αν φοράμε, οπότε δε χρειάζεται να ψάχνουμε για νέο σχέδιο νυχιών κάθε τρεις και λίγο, ανάλογα με το στυλ του ντυσίματός μας. Επειδή όμως μας αρέσει να φτιάχνουμε και μόνες μας τα νυχάκια μας και δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια στην nail artist μας, σας έχουμε μερικά πολύ όμορφα και εύκολα DIY σχέδια, για να κάνετε μόνες σας στο σπίτι.







Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή χρώματα για το γαλλικό είναι το nude, το κρεμ, το ροζ, το μπεζ και φυσικά το all time classic λευκό, ενώ τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι και τα έντονα χρώματα μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν, με το κατάλληλο σχέδιο και να δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά! Οπότε τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε με διάφορα χρώματα για να πάρετε μερικές ιδέες. Όπως βλέπετε, μπορείτε να κάνετε τριγωνικά σχέδια με ταινία και να συνδυάσετε αρκετά χρώματα ή ακόμη να κάνετε και γεωμετρικά σχήματα, με άλλες αποχρώσεις. Το αγαπημένο μας όμως είναι το κίτρινο με το γκρι, όπου απλά αλλάζει η θέση των χρωμάτων και στη γραμμή του γαλλικού υπάρχει ένα μικρό φιογκάκι. Πανέξυπνο και πανεύκολο, δε νομίζετε;





Σειρά έχουν τα animal print και polka dot σχέδια νυχιών, όπου έχουμε το κλασικό ζεβρέ, για το οποίο κάνετε μόλις μερικές μαύρες γραμμές στο λευκό, εναλλάξ από την κάθε πλευρά, αλλά και το λεοπάρ, το οποίο μπορεί να ενταχθεί και στα polka dot καθώς απλά θα πρέπει να παίξετε με τα μεγέθη από τις κουκκίδες, με διαγώνια κατεύθυνση.



Νομίζατε ότι το floral μανικιούρ είναι μόνο για τις nail artists; Κι όμως κάνετε λάθος, μιας και όπως βλέπετε δεν είναι κάτι περισσότερο από μία κουκκίδα στο κέντρο και μερικές κυκλικές γραμμές γύρω-γύρω. Για να το πετύχετε ακόμη καλύτερα όμως, ξεκινήστε από τις γωνίες των νυχιών και όχι στο κέντρο.







Θέλετε τα νύχια σας να λάμπουν; Δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα μεταλλικό βερνίκι νυχιών ή ακόμη καλύτερα ένα glitter. Ακόμη και το πιο απλό σχέδιο να κάνετε, με τέτοιου είδους βερνίκια το αποτέλεσμα θα είναι απλά εξαιρετικό, ειδικά αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το ίδιο σχέδιο σε όλα τα νύχια.





Τα φιογκάκια τα είδαμε και πριν με χρώμα, τα βλέπουμε και τώρα με το κλασικό λευκό-ροζ. Η επόμενη πρόταση αποτελείται από 3 χρώματα και το πιο όμορφο και εύκολο σχέδιο είναι στο ένα νύχι, όπου απλά υπάρχει μία κάθετη και μία οριζόντια γραμμή, λίγο μετά τη μέση του νυχιού και στην ένωση έχει χρησιμοποιηθεί ένα στρας. Το πιο εύκολο όμως είναι το negative space nail art, το οποίο θα πρέπει απλά να κάνετε το περίγραμμα του τελειώματος του νυχιού σας.





Τέλος, επειδή σε όλες μας αρέσει το χειμώνα να χρησιμοποιούμε μαύρο βερνίκι, μπορείτε να το συνδυάσετε με το λευκό κάτω στη γραμμή ή ακόμη και να κάνετε ένα ανάποδο τριγωνικό γαλλικό. 

Πηγή: www.ediva.gr