Πώς να σε προσέξει ένας άντρας

Είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν μπορείς να τον κάνεις να σε προσέξει; Εδώ θα βρεις τους τρόπους για να σε προσέξει ένας άντρας και να μην ξεκολλάει. Όλες έχουμε βρεθεί στη θέση να μας αρέσει κάποιος και να μην μπορούμε να τον κάνουμε να γυρίσει έστω το κεφάλι του. Αλλά μην ανησυχείς! Ευτυχώς για όλες μας, οι άντρες είναι απλά όντα, οπότε με μερικά απλά τρικ θα τον κάνεις να σε θέλει άμεσα!

Φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα

Όσο και να μην το παραδέχονται οι άντρες, πάντα προσέχουν το γυναικείο ντύσιμο. Το να φορέσεις τα κατάλληλα ρούχα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αρχικά πρέπει να βρεις την παλέτα αποχρώσεων που σου ταιριάζει. Για να καταλάβεις τι εννοώ. Σίγουρα έχεις πετύχει στο δρόμο μια κοπέλα, με κόκκινα μαλλιά και πορτοκαλί φόρεμα και άρχισες να γελάς εις βάρος της. Μη γίνεις λοιπόν σαν αυτή, γίνε το αντίθετο. Αν είσαι κοκκινομάλλα φόρεσε πράσινο ή μπλε, αν είσαι μαυρομάλλα φόρεσε κόκκινο, κίτρινο ή άσπρο, αν έχεις καφέ μαλλιά φόρεσε κόκκινο, μπλε ή κίτρινο, ενώ αν έχεις ξανθά μαλλιά φόρεσε μωβ ή μπλε. Όσον αφορά την απόχρωση μην επιλέξεις ποτέ, κάτι κοντά στο χρώμα του δέρματός σου. Πολύ σημαντικό στην επιλογή ρούχων είναι να βρίσκεις τα κομμάτια που αναδεικνύουν το σώμα σου. Για παράδειγμα, αν δεν είσαι ψηλή μην φορέσεις midi φούστα, ενώ αν δεν έχεις στήθος επέλεξε ένα χαλαρό top και τόνισε τα υπόλοιπα μέρη του σώματός σου.

Μην παραμελείς τα μαλλιά σου

Τα μαλλιά είναι γυναίκεια υπόθεση, εδώ και χρόνια. Φρόντισε για την υγεία τους και την καθαριότητά τους. Οι άντρες πάντα προσέχουν μια κοπέλα με όμορφα υγιή μαλλιά. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το κούρεμα. Εδώ, θα πρέπει να πειραματιστείς! Θα πρέπει να βρεις το κούρεμα και τα χτενίσματα, που σου ταιριάζουν. Ψάξε σε περιοδικά, σε blogs, αλλά ρώτα και τον κομμωτή σου.

Φόρεσε απλό μακιγιάζ και απαλό άρωμα

Δε χρειάζεται να δείχνεις σαν κλόουν στις 9 το πρωί. Οι άντρες εκτιμούν αφάνταστα τη φυσική ομορφιά. Λίγο μολύβι, μάσκαρα και ένα κολακευτικό ρουζ, είναι αρκετά για να τον μαγνητίσουν. Αν δεν μπορείς να βγεις έξω χωρίς το κραγιόν σου, επέλεξε κάτι σε nude αποχρώσεις. Πριν βγεις από το σπίτι μην ξεχάσεις να αρωματιστείς. Το άρωμα που θα φορέσεις, θα πρέπει να είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να τον κάνεις να το μυρίσει, μόνο όταν περάσεις από δίπλα του.

Έχε αυτοπεποίθηση

Όταν δείχνεις σε έναν άντρα ότι είσαι ανεξάρτητη και ξέρεις που πατάνε τα πόδια σου, του κάνεις εντύπωση χωρίς καν να το καταλάβεις. Μην είσαι γκρινιάρα, αντίθετα επέλεξε να είσαι φιλική, γλυκιά και διασκεδαστική. Άσε κατά μέρος το κουτσομπολιό και την απάθεια! Γενικά δείξτου όλα τα καλά στοιχεία σου. Φυσικά, δεν εννοώ να τα δείξεις μόνο σε εκείνον, αλλά να είσαι έτσι με όλους. Έτσι αν δε σε προσέξει εκείνος, θα σε προσέξουν οι υπόλοιποι και θα του πουν καλά λόγια για σένα!

Φλέρταρε

Όταν τύχει και συζητάτε ακούμπησέ τον λίγο με τον αγκώνα σου, όταν μιλάτε ή πιάσε το μπράτσο του όταν του λες κάτι γλυκό ή σημαντικό. Αυτά τα μικρά σημάδια θα τον κάνουν να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι. Κάντου κοπλιμέντα, χωρίς να είσαι υπερβολική ή κάντου πλάκα. Όταν ασχολείσαι μαζί του καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας για λίγα λεπτά, σίγουρα θα τον κάνεις να σε προσέξει. Και πιθανότατα θα σου ζητήσει να βγείτε.

Πηγή: www.ediva.gr