Τι σουτιέν να βάλετε ανάλογα το φόρεμά σας

Χρειάζεστε σουτιέν για εξώπλατα φορέματα και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Πριν πετάξετε κάθε ελπίδα να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα, διαβάστε αυτό το άρθρο! Όσο μοδάτο ή αποκαλυπτικό κι αν είναι το σουτιέν σας, δε γίνεται να το δείχνετε συνέχεια!  Άλλωστε, όπως ξέρετε, υπάρχει τεράστια διαφορά από το να αχνοφαίνεται κάτω από την ημιδιάφανη μπλούζα σας και από το να φαίνεται εντελώς, επειδή φοράτε ένα εξώπλατο φόρεμα! Επειδή όμως, το φόρεμα που θέλετε τόσο πολύ να φορέσετε δε γίνεται να το βάλετε με τα απλά, κλασικά σουτιέν, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάτε στη βραδινή σας έξοδο χωρίς υποστήριξη!

Για τα στράπλες φορέματα

Για τα εντυπωσιακά αυτά γυναικεία ρούχα, μάλλον θα επιλέγατε ένα εσώρουχο χωρίς τιράντες. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό το συγκεκριμένο είδος, γλιστράει και φεύγει από τη θέση του. Επιλέξτε λοιπόν ένα νεκλιζέ ή αλλιώς το γνωστό φανελάκι σε μια πιο γυναικεία έκδοση. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε κάτι απλό, απλώς αν το φόρεμά σας είναι κολλητό, φροντίστε ώστε το φανελάκι να αποτελείται από λείο ύφασμα και όχι δαντέλα.

Για τα εξώπλατα





Σε πολλά καταστήματα ρούχων, αλλά και σε μαγαζιά με είδη εσωρούχων θα βρείτε αυτές τις μαγικές τιράντες, που κουμπώνουν στο πίσω μέρος του σουτιέν σας, έτσι ώστε να το εξαφανίζουν. Δε χρειάζεται φυσικά να είναι στο ίδιο χρώμα με το στηθόδεσμό σου, καθώς δε φαίνονται! Αν το εξώπλατό σας φτάνει πολύ χαμηλά, επιλέξτε τους αυτοκόλλητους υφασμάτινους στηθόδεσμους με προσαρμόσιμες τιράντες.

Για τα αμάνικα

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα bra converter ή στα ελληνικά μετατροπέας στηθόδεσμου. Στην ουσία είναι ένα πιαστράκι, που κάνει τις τιράντες σας χιαστί.

Για πολύ βαθύ ντεκολτέ

Σε αυτή την περίπτωση θα φορέσετε ένα plunge bra. Δηλαδή όσο πιο βαθύ το ντεκολτέ του ρούχου σας, τόσο βαθύτερο πρέπει να είναι και του εσωρούχου σας. Μην ανησυχείτε, οι σχεδιαστές έχουν προβλέψει και για αυτό!

Για τιραντάκια

Συνήθως, τέτοια φορέματα ξεκινούν τη γραμμή του ντεκολτέ πολύ χαμηλά. Τι έχετε να κάνετε λοιπόν; Προμηθευτείτε αυτοκόλλητα σουτιέν χωρίς τιράντες, τα οποία εκτός από υποστήριξη, κάνουν το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο!

Για φορέματα εξώπλατα με βαθύ ντεκολτέ



Και σα να μην έφταναν όλα τα υπόλοιπα βασανιστικά γυναικεία επίσημα φορέματα, έχουμε και αυτά. Αλλά μην ανησυχείτε! Απλώς προμηθευτείτε pads σιλικόνης και λύσατε το πρόβλημά σας!

Πηγή: www.ediva.gr