Οι γονείς ενοχλούν τα παιδιά στο ταξίδι!Αν μέχρι σήμερα οι γονείς διαμαρτύρονται ότι τα παιδιά δημιουργούν προβλήματα στα ταξίδια, μια νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι μάλλον το αντίθετο ισχύει!

Σύμφωνα λοιπόν με νέα έρευνα της Ford, που έγινε με σκοπό να γίνει αντιληπτό τι αρέσει και τι όχι στα παιδιά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με το αυτοκίνητο, αρκετά από αυτά ενοχλούνται όταν οι γονείς τους τραγουδούν. Παραπονιούνται επίσης για το γεγονός ότι η μαμά και ο μπαμπάς μιλούν άσχημα σε/για άλλους οδηγούς.

Η έρευνα έγινε σε 2.000 παιδιά σε όλη την Ευρώπη και αποκαλύπτει ότι το 66% αυτών χαρακτηρίζει ενοχλητικούς τους γονείς τους, εξαιτίας των κακών συνηθειών που έχουν στο ταξίδι.

Ως προς τον τρόπο απασχόλησης των παιδιών, το 26% είπε ότι τους δίνουν κινητά για να παίξουν, ενώ το 20% βλέπει ταινίες ή τηλεοπτικά προγράμματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα αγόρια και τα κορίτσια αναγνώρισαν τους μπαμπάδες ως καλύτερους οδηγούς (61%). Κι αν από τη μια μεριά οι Ιταλοί μπαμπάδες πήραν τα περισσότερα εύσημα (67%), από την άλλη οι Βρετανίδες μαμάδες ήταν εκείνες που συγκέντρωσαν το υψηλότερο ποσοστό (45%).