27 προτάσεις για μεσαία και κοντά μαλλιά

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις το hairstyle που θέλεις να έχουν; Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι είναι τα κοντά κουρέματα. Αυτή λοιπόν είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείς και να αλλάξεις το look σου. Όσο ριψοκίνδυνο και αν σου φαίνεται, σκέψου πως τα μεσαία και τα κοντά μαλλιά σε μία γυναίκα αποπνέουν θάρρος, εμπιστοσύνη και δυναμικότητα και όλα αυτά συνδυασμένα με μοναδικό στυλ. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις που ακολουθούν και να επιλέξεις ποια θα ζητήσεις από τον hairstylist σου!

Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα για μεσαία και κοντά μαλλιά







Κάνουμε την αρχή με τα πολύ κοντά και πιο extreme γυναικεία κουρέματα, όπου στα περισσότερα η μία πλευρά είναι αρκετά ξυρισμένη, ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει μια κοντή φράντζα. Στα συγκεκριμένα hairstyles οι διχρωμίες είναι που αναδεικνύουν ακόμη καλύτερα το κόψιμο.









Σειρά έχουν τα ασύμμετρα κουρέματα, τα οποία έχουν κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι μοντέρνα και δίνουν σε όλες τις ηλικίες την νεανικότητα και την μοναδικότητα που χρειάζονται.











Από την άλλη πλευρά έχουμε και τα bob hairstyles, τα οποία συναντάμε εξίσου συχνά, με πρωταγωνιστή το γαλλικό καρέ σε διάφορα χρώματα και στυλ. Πέραν του ξανθού όμως, τα παστέλ χρώματα μαλλιών είναι αυτά που του ταιριάζουν απόλυτα και ανανεώνουν όλη την εμφάνιση.









Παρόμοια χτενίσματα με τα προηγούμενα είναι και αυτά εδώ, με την μόνη διαφορά ότι έχουν φράντζα ή αφέλειες που κολακεύουν ακόμη περισσότερο το πρόσωπο και ιδίως τις γυναίκες που έχουν στρόγγυλο ή οβάλ πρόσωπο.







Αν όμως προτιμάς τα μεσαίου μήκους μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις ένα lob κούρεμα, το οποίο στην ουσία είναι ένα πιο μακρύ bob. Έτσι, θα μπορέσεις να μπεις σιγά σιγά στην ιδέα του να μην έχεις μακριά μαλλιά και αν συνηθίσεις και σου αρέσουν, μπορείς την επόμενη φορά να τα κόψεις περισσότερο.



Και αν κολλάς στο ότι έχεις σγουρά μαλλιά, τότε να είσαι σίγουρη πως υπάρχουν προτάσεις και για εσένα, μόνο που θα χρειάζεσαι λίγη περισσότερη ώρα για το φορμάρισμα του.

Πηγή: www.ediva.gr