8 τρόποι που ο σύντροφός σου δείχνει την αγάπη του

Οι άντρες συνηθίζουν να μην μπορούν να εκφράζονται με τα λόγια, ειδικά όταν πρόκειται να μας πουν ότι μας αγαπούν. Αντι να το πουν, θα το δείξουν με πράξεις. Ποιες είναι όμως, αυτές οι πράξεις που δηλώνουν ότι σε αγαπάει; Μερικές από τις εκδηλώσεις του συναισθήματός του είναι τόσο απλές και μικρές, που θα σου περάσουν απαρατήρητες, αλλά αν μπεις στη θέση του, θα καταλάβεις τον αλτρουιστικό χαρακτήρα τους. Διαβάζοντας τα παρακάτω, είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσεις τον άντρα σου ακόμα περισσότερο.

Σε αφήνει να διαλέξεις

Όταν πάτε σινεμά και σε αφήνει να επιλέξεις ταινία, σημαίνει πως αυτό που θέλεις είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Αντίστοιχα, το να σε αφήσει επιλέξεις το χρώμα των τοίχων, τη μάρκα του αμαξιού, τις επόμενες διακοπές, σου λέει δυνατά πόσο ερωτευμένος είναι!

Σε βοηθάει στο σπίτι

Ύστερα από μία κοπιαστική μέρα, ο σύζυγός σου γυρίζει από τη δουλειά και σε βοηθάει στα πιάτα, στο σίδερο και στο συμμάζεμα. Να ξέρεις ότι δεν το κάνει για να επιδειχτεί σε εσένα ή τους φίλους. Προσπαθεί απλά να σε κάνει να καταλάβεις ότι σε έχει ερωτευτεί για τα καλά.

Ζητάει τη γνώμη σου

Εκτός του ότι σου αποδεικνύει περίτρανα ότι τον ελκύεις πραγματικά, σου δείχνει ότι νιώθει ασφάλεια και σου ανοίγεται. Όταν ένα άντρας μοιράζεται τους φόβους και τις ανησυχίες του στη γυναίκα του, πιθανότατα δεν τη χωρίζει ποτέ. 

Κρατάει το χέρι σου

Είτε είσαι έξω μαζί του, είτε στο σπίτι ο καλός σου σου κρατάει το χέρι και σε κοιτάζει στα μάτια ή απλώς σου πιάνει το χέρι, όταν ασχολείται με κάτι άλλο. Αυτό που θέλει να σου πει είναι πόσο πολύ του αρέσει που είσαι δίπλα του και πόσο πολύ σε αγαπάει. 

Σε βοηθάει στα ψώνια

Δε θέλει και πολύ εξήγηση! Το σούπερ μάρκετ ισούται με βαρεμάρα. Όταν το αγόρι σου, τρέχει να σε βοηθήσει με αυτό, κράτα τον να μη σου φύγει. Δεν υπάρχουν πολλοί που κάνουν πράγματα, για να μας ευχαριστήσουν, χωρίς αντάλλαγμα!

Ακούει τα ξεσπάσματά σου

Κι όταν λέμε ακούει, εννοούμε ακούει πραγματικά. Όχι να κάθεται δίπλα σου, λέγοντας παθητικά "ναι" και "ναι". 

Πηγή: www.ediva.gr