Καλοκαιρινά σχέδια νυχιών για ξεχωριστές εμφανίσεις

Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να περιποιηθείτε τα νύχια σας και να κάνετε την εμφάνισή σας ακόμη πιο εντυπωσιακή. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα σχεδιάκια που μπορείτε να επιλέξετε, που δε θα ξεμείνετε ποτέ από ιδέες. Δείτε λοιπόν τα καλύτερα καλοκαιρινά nail art, που θα σας κάνουν να ξεχωρίζεις σε κάθε σου έξοδο!





Και με τι ξεκινάμε; Μα φυσικά με τρία πολύ όμορφα και διαφορετικά animal print σχέδια! Όπως βλέπετε, μπορείτε να κάνετε κανονικά το γαλλικό μανικιούρ και από πάνω πατουσίτσες με διάφορα έντονα χρώματα. Βέβαια, πάντα υπάρχει και το πιο minimal στυλ, κατά το οποίο μπορείτε να κάνετε ζεβρέ μόνο σε δύο νύχια και να τα τονίσετε με λίγο glitter.









Στη συνέχεια, περνάμε στα floral σχέδια νυχιών, τα οποία δεν υπάρχει γυναίκα που να μη λατρεύει για τη θηλυκότητα με την οποία ντύνουν τα νύχια μας. Και εδώ μπορείτε να συνδυάσετε το γαλλικό μανικιούρ με τα λουλούδια ή ακόμη και το half-moon. 







Τι να πει όμως κανείς και για αυτές εδώ τις εκπληκτικές ιδέες. Από τα abstract nails μέχρι και τα polka dot με φρούτα, όλες οι προτάσεις είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Όσο για τα negative space, ακόμη και αν μέχρι πριν δεν τα προτιμούσατε, με το συγκεκριμένο σχέδιο θα αλλάξετε γνώμη.



Μα ήταν δυνατόν να μη δούμε και προτάσεις για ombre μανικιούρ; Αυτό το στυλ το αγαπήσαμε, επειδή είναι από τα πιο εύκολα diy σχέδια που μπορεί να κάνει η καθεμία μας στο σπίτι της. Όπως βλέπετε όμως, μπορείτε ελεύθερα να πειραματιστείτε και να μη βάλετε την ίδια διακύμανση σε όλα τα νύχια σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε stickers για να αναδείξετε ακόμη καλύτερα το manicure σας.





Τα φιογκάκια μπορείτε να τα επιλέξετε είτε επιλέγετε το gel και το ακρυλικό, είτε μπορείτε να ζητήσετε από την τεχνίτριά σας να σας σχηματίσει φιογκάκια με στρας.





Τέλος, πάμε και σε πιο απλά σχεδιάκια, για όσες θέλουν να τραβούν την προσοχή κυρίως τα χρώματα. Μινιμαλιστικά σχέδια λοιπόν, στα οποία μπορείτε να βάλετε μόνο λίγα στρας και το αγαπημένο σας χρώμα. 

Πηγή: www.ediva.gr