Καλοκαιρινά nail art που πρέπει να τολμήσεις

Το καλοκαίρι είναι η κατ'εξοχήν περίοδος που όλες γυναίκες φροντίζουν τα νύχια τους περισσότερο από ποτέ και το nail art έχει την τιμητική του. Άσπρο, γαλάζιο, χρυσό, κόκκινο, μπλε, κίτρινο και κοραλί είναι τα χρώματα που σίγουρα θα επιλέξεις αυτή την περίοδο. Τι θα επιλέξεις όμως για σχεδιάκι στα νύχια; Ένα σχέδιο στο νύχι μπορεί να απογειώσει το μανικιούρ σου. Εδώ θα βρεις τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σχέδια!

Ηλιοβασίλεμα



Όταν σκέφτεσαι καλοκαίρι, σίγουρα σου έρχονται στο μυαλό πέρα από καταγάλανες παραλίες και τα μοναδικά ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Αν είσαι ρομαντικό κορίτσι, δοκίμασε ένα ombre nail art με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και μαύρα σχεδιάκια.

Θαλασσινά νύχια



Άσπρο και γαλάζιο, τα βασικά χρώματα του καλοκαιριού! Δοκίμασέ τα στα νύχια σου, δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό δροσερό σκηνικό. Αν θέλεις, πρόσθεσε αστερίες ή κοχύλια για να ολοκληρώσεις το look.

Άγκυρα



Αγαπημένο nail design για τις περισσότερες από εμάς! Μια άγκυρα ή ένα παλιό τιμόνι πλοίου σε οποιαδήποτε απόχρωση ή στο κλασικό navy blue.

Ζικ Ζακ



Εξαιρετικό, κομψό στυλ και πανεύκολο για να το φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι με striper ή με αυτοκόλλητα για νύχια.

Nude νύχια



Η πιο safe επιλογή για κάθε εποχή! Το μαύρισμα τονίζει ακόμα περισσότερο τα καλοσχηματισμένα νύχια σου, ενώ, αυτή η απόχρωση κάνει το δάχτυλο να φαίνεται μακρύτερο. Τι περιμένεις;

Γεωμετρικό σχέδιο



Δοκίμασε το, σχεδιάζοντας γραμμές με striper ή με αυτοκόλλητα.

Φρούτα



Αγαπάμε τα φρούτα, ιδίως το καλοκαίρι που μας δροσίζουν με τους γλυκούς χυμούς τους. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσουμε και στα νύχια μας; Απολαυστικό θα λέγαμε!

Negative nails



Το πιο σύγχρονο σχέδιο για νύχια έχει κάνει την εμφάνισή του και αυτό το καλοκαίρι. Επέλεξε ένα κομψό nude ή συνδυασμούς μαύρου-άσπρου και σίγουρα θα κλέψεις την παράσταση!

Πηγή: www.ediva.gr