Πέντε «ψέματα» που λένε οι γυναίκες, όταν είναι έγκυεςΚατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι περισσότερες γυναίκες είναι απόλυτες σχετικά με κάποια πράγματα που πιστεύουν ότι θα κάνουν ή δε θα κάνουν όταν γεννήσουν. Ύστερα, όμως, έρχεται το μωράκι τους και όλα αλλάζουν.
  • Δε θα μιλάω όλη την ώρα για το μωρό μου: Κι όμως, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, δε θα μιλάτε για τίποτα άλλο εκτός από το μωρό σας και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.
  • Δε θα παραμελήσω τον εαυτό μου: Καμία γυναίκα δε θέλει να παραμελεί τον εαυτό της, όμως με ένα μωράκι που σας χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο, θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ασχολείστε με την ομορφιά σας.
  • Δε θα το βγάζω συνέχεια φωτογραφίες: Ναι, θα το βγάζετε, συνέχεια. Όταν κοιμάται, όταν χαμογέλα, όταν πίνει γάλα, όταν το κάνετε μπάνιο. Ακόμα κι αν θέλετε να μη το βγάζετε, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε, γιατί θα είναι τόσο μοναδικά υπέροχο.
  • Δε θα το κοιμίσω ποτέ στο κρεβάτι μου: Μακάρι να το καταφέρετε, αλλά το πιο πιθανό είναι να το πάρετε μαζί σας στο κρεβάτι σας, κάποιες φόρες ίσα μέχρι να αποκοιμηθεί, κάποιες άλλες ακόμα και για ολόκληρη τη νύχτα.
  • Δε θα παραπονιέμαι για τις δυσκολίες της μητρότητας: Μόνο όταν γίνετε μανούλα θα καταλάβετε στ’ αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Και τότε θα θέλετε να μοιραστείτε με κάποιον τις αγωνίες, τους φόβους, τα προβλήματα και τους καημούς σας.