Τι θα ήθελε κάθε μαμά για τη γιορτή της Μητέρας

Η γιορτή της Μητέρας σχεδόν έφτασε και τα περισσότερα παιδάκια ήδη σκέφτονται τι δωράκι να κάνουν στη μανούλα τους. Και μπορεί όλες οι μανούλες να συγκινούνται από τα δώρα και τα λόγια αγάπης των παιδιών τους, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι κάτι από την παρακάτω λίστα θα τις έκανε ιδιαίτερα χαρούμενες:
  • Περισσότερες ώρες ύπνου: Είτε πρόκειται για βρέφος που ξυπνά τη νύχτα να θηλάσει, είτε για νήπιο που θέλει να τρυπώνει στο κρεβάτι των γονιών του το βράδυ, ο ύπνος είναι μεγάλο θέμα για όλες τις μαμάδες. Και σίγουρα κάθε μαμά θα εκτιμούσε λίγες ώρες ύπνου παραπάνω.

  • Υπέροχο φαγητό μαγειρεμένο…από άλλον: Η κλασική ερώτηση "τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;" στοιχειώνει κάθε μαμά, γι’ αυτό θα ήταν πολύ ωραίο-έτσι για αλλαγή-κάποιος άλλος να αναλάβει να μαγειρέψει για την οικογένεια.

  • Καθαρό σπίτι: Φανταστείτε ένα σπίτι που λάμπει, καθαρό και τακτοποιημένο, χωρίς εσείς να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι. Αν προσθέσετε και όλα τα ρούχα πλυμένα και σιδερωμένα στις ντουλάπες, τότε μιλάμε για απόλυτη ευτυχία.

  • Χρόνο μόνο για εκείνη: Λίγο χρόνο να διαβάσει ένα βιβλίο, να πάει γυμναστήριο, να δει τηλεόραση και γενικά να κάνει κάτι για τον εαυτό της, χωρίς άγχος και ενοχές!