Μπαμπάδες, ετοιμαστείτε για τη γιορτή της Μητέρας

Την Κυριακή γιορτάζουν οι μανούλες όλου του κόσμου και μπορεί το πιο όμορφο δώρο για κάθε μαμά να είναι ένα γλυκό φιλί και ένα "σ’ αγαπώ" από το παιδί της, ωστόσο όλοι εσείς οι μπαμπάδες εκεί έξω καλό θα είναι να φροντίσετε και για κάποιο άλλο δωράκι! Τα μικρά παιδιά, που δεν μπορούν να αγοράσουν ή να φτιάξουν κάτι μόνα τους, συνήθως καταφεύγουν στον μπαμπά ζητώντας τη βοήθειά του. Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες:

  • Κάτι χειροποίητο: Βοηθήστε το παιδί σας να φτιάξει κάτι με τα χεράκια του, που σίγουρα θα συγκινήσει τη μανούλα του, περισσότερο από το πιο ακριβό δώρο του κόσμου. Ένα κέικ, μια ζωγραφιά, ένα κολάζ, ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, ένα καλαθάκι με λουλούδια και μια handmade κάρτα με γλυκά λογάκια θα κάνουν τη διαφορά.

  • Κάτι που πραγματικά αρέσει στη μαμά: Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που αρέσουν σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά της. Ένα βιβλίο, ένα cd ή οτιδήποτε νομίζετε ότι θα τη χαροποιήσει ιδιαίτερα, αποτελεί σωστή επιλογή.

  • Κάτι κλασικό: Καλλυντικά, μια τσάντα, ένα κόσμημα ή κάτι για την παραλία τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι είναι κλασικά και ασφαλή δώρα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αρκεί να το διαλέξετε μαζί με το παιδί, έτσι ώστε και εκείνο να είναι χαρούμενο και η μαμά να ενθουσιαστεί.

Γι’ αυτό λοιπόν μπαμπάδες, αν δε θέλετε να τρέχετε την τελευταία στιγμή, αρχίστε από τώρα να…συνωμοτείτε με το παιδί σας!