Τι πληρώνουν οι γυναίκες ακριβότερα από τους άντρες


Ποιος χαλάει περισσότερα χρήματα στο σπίτι; Η γυναίκα ή ό άντρας; Και μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να θεωρούνται από τους συντρόφους τους «σπάταλες», ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι άδικη, αφού για τα ίδια πράγματα οι γυναίκες πληρώνουν περισσότερα χρήματα από όσα οι άντρες.



Κομμωτήριο:
 Ένα αντρικό κούρεμα έχει σχεδόν τη μισή τιμή από ένα γυναικείο. Αν προσθέσετε τώρα μια βαφή ή ανταύγειες και ένα χτένισμα, τότε καταλαβαίνετε πόσο ανεβαίνει ο λογαριασμός.



Εσώρουχα: Όλοι χρειαζόμαστε εσώρουχα, αλλά σαφώς τα ανδρικά είναι πολύ πιο οικονομικά από τα γυναικεία. Έξαλλου οι άντρες δεν αγοράζουν δαντελωτά σουτιέν και sexy σετάκια.



Καλλυντικά: Πόσο να στοιχίζει ένας αφρός ξυρίσματος και ένα after-save; Σίγουρα δε φτάνει ούτε την τιμή της κρέμας ημέρας που χρησιμοποιείτε. Προσθέστε τώρα προϊόντα καθαρισμού του δέρματος και μακιγιάζ και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.



Μαγιό: Τι χρειάζεται ένας άντρας για να πάει για μπάνιο; Ένα μαγιό, μια πετσέτα, άντε και ένα καπέλο. Εσείς ήδη ψάχνετε στα περιοδικά για μπικίνι και ολόσωμο, παρεό και καφτάνια, καπέλα και σαγιονάρες!

Συνεπώς την επόμενη φορά που ο σύντροφος σας θα σάς κατηγορήσει για σπάταλη, πείτε του οι γυναίκες δεν είναι σπάταλες, απλά έχουν διαφορετικές ανάγκες!