7 λόγοι να επιλέξετε κοντό άντρα

Σύμφωνα με νέα έρευνα, το 70% των γυναικών δε θα ήθελαν να έχουν σχέση με κοντό άντρα, μόνο και μόνο επειδή αυτό που μας έχει περάσει σα μήνυμα η κοινωνία μας είναι ότι στο ιδανικό ζευγάρι ο άντρας είναι πιο ψηλός. Αν όμως θέλουμε να ακολουθήσουμε όλα τα στερεότυπα που υπάρχουν, οι γυναίκες θα έπρεπε να είναι κλεισμένες στην κουζίνα τους, κάτι που δε νομίζω ότι αρέσει σε καμιά μας. Ποιοι είναι όμως οι πραγματικοί λόγοι που κάνουν τους κοντούς άντρες ιδανικούς συντρόφους;

Είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση παίζει μεγάλο ρόλο για να καταφέρει ένας άντρας να πλησιάσει μια γυναίκα και οι κοντοί άντρες, επειδή συνήθως περνούν απαρατήρητοι λόγω του ύψους τους, έχουν επενδύσει στον εαυτό τους ώστε να μπορούν να κερδίσουν με το στυλ και το χαρακτήρα τους. Κάτι το οποίο δε βρίσκεις εύκολα σε έναν ψηλό άντρα, που δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ για να τα βρει με τον εαυτό του, μιας και η εμφάνισή του σε πολλές περιπτώσεις αρκεί. 

Δίπλα τους νιώθετε μοντέλο

Τώρα σίγουρα θα γελάτε, αλλά αν το καλοσκεφτείτε όλα τα μοντέλα επειδή είναι ψηλά έχουν δίπλα τους κοντούς άντρες. Αφήστε που δεν είναι απαραίτητο να φοράτε συνέχεια ψηλοτάκουνα παπούτσια για να τον φτάσετε. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι από αυτούς λατρεύουν τις γυναίκες με τακούνια και δεν έχουν κανένα κόμπλεξ. 

Ζουν περισσότερο

Μια πρόσφατη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες με ύψος από 1,65 και κάτω, ζουν κατά μέσο όρο 3 χρόνια περισσότερο από τους ψηλούς. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με ένα γονίδιο που είναι συνδεδεμένο με τη μακροζωία και συνήθως το έχουν οι πιο κοντοί άνθρωποι.

                                                   Είναι πιο αφοσιωμένοι στις γυναίκες τους

Μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, απέδειξε ότι οι κοντοί άντρες παίρνουν πιο δύσκολα διαζύγιο, σε σχέση με το μέσο όρο όλων των ανδρών. Ενώ οι ψηλοί άνδρες θέλουν να παντρεύονται σε νεαρότερη ηλικία, οι γάμοι τους δε διαρκούν τόσο πολύ.

                                                Είναι πιο βολικοί στις αγκαλιές και τα φιλιά

Πραγματικά όταν προσπαθείτε να φιλήσετε έναν ψηλό άντρα, νιώθετε σα να είσαστε στο κρεβάτι του Προκρούστη, μιας και συνέχεια πρέπει να είσαστε στις μύτες, οπότε δεν το απολαμβάνετε. Σκεφτείτε όμως πόσο ιδανικό είναι να έχετε έναν άντρα στο ύψος σας και πόσο καλύτερες και αισθαντικές είναι οι αγκαλιές σας. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και στο κρεβάτι μιας και μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη στάση πολύ πιο εύκολα, χωρίς να προσπαθείτε λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω.

                                                                Έχουν πολύ χιούμορ

Το χιούμορ είναι άλλο ένα βασικό τους χαρακτηριστικό, όπως και η αυτοπεποίθηση. Ξέρουν τι αρέσει στις γυναίκες και έχουν φροντίσει να δείχνουν όσο πιο ελκυστικοί γίνεται με αυτά τα χαρακτηριστικά. Σκεφτείτε το και αλλιώς. Όταν είσαστε σε μια παρέα, ποιος άντρας είναι εκείνος που βρίσκεται στο επίκεντρο; Σίγουρα κάποιος πιο κοντός, που κάνει όλη την παρέα να κλαίει από τα γέλια. Να και η μακροζωία που λέγαμε!

                                                          Έχετε περισσότερες επιλογές

Κάτι εξίσου σημαντικό είναι ότι επειδή όλες ψάχνουν για τον ψηλό άντρα που θα μπει στην ζωή τους, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που είναι πιο κοντοί και είναι ελεύθεροι. Όσο εσείς όμως ψάχνετε για τον ψηλό πρίγκιπα, υπάρχουν τόσοι άλλοι που είναι ελεύθεροι και θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα μαζί τους, αν κοιτάξετε λίγο πιο χαμηλά.

Πηγή: www.ediva.gr