4 σημάδια που δείχνουν ότι κινδυνεύει η σχέση σας

Όλες οι σχέσεις περνάνε και τις δύσκολές τους στιγμές και τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις φορές μόλις περάσει η μπόρα, τα ζευγάρια είναι περισσότερο δεμένα από πριν. Μερικές φορές όμως δε "διαβάζουμε" σωστά τα σημάδια και καταλήγουμε στο να κινδυνεύει η σχέση μας, προτού το καταλάβουμε. Ποια είναι όμως αυτά τα 4 σημάδια που θα πρέπει να προσέχετε, για να καταλάβετε το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στη σχέση σας;

Δε μιλάτε πλέον σχεδόν καθόλου

Πάντα υπάρχουν και οι στιγμές που μετά από έναν μεγάλο τσακωμό το ζευγάρι δε θέλει να ανταλλάξει και πολλές κουβέντες, μέχρι να τους περάσουν τα νεύρα. Αυτό όμως δε συμβαίνει ή δε θα πρέπει να συμβαίνει πάντα, καθώς μπορεί να ανέβουν οι τόνοι λόγω της κούρασης και όλα να λήξουν με μια αγκαλιά και ένα φιλί. Αν όμως αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές και μάλιστα για χαζούς λόγους, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα και καλό θα ήταν να συζητάτε περισσότερο.

Έχετε συνέχεια τους ίδιους καυγάδες

Το βασικό σε μία διαφωνία είναι να καταφέρνετε στο τέλος, ακόμη και αν είναι μετά από μία εβδομάδα, να βρείτε μία λύση η οποία να ικανοποιεί και τους δυο σας. Αν αντ' αυτού συνεχίζετε να μαλώνετε για το ίδιο θέμα και χρησιμοποιείται τα ίδια άσχημα επιχειρήματα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στο ζευγάρι και ότι και οι δύο βάζετε τον εγωισμός σας πάνω απ' όλα.

Υπάρχει συναισθηματική απόρριψη

Αν νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας δεν είναι πλέον τα ίδια για εκείνον και συνέχεια έχετε αμφιβολίες, τότε σίγουρα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι συνέχεια με τον καλό τους και αν γίνετε κάθε μέρα και όλη τη μέρα, ακόμη καλύτερα. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν αυτά τα "δεν έχω όρεξη να κάνουμε κάτι".

"Τρέφετε" άσχημα συναισθήματα για το σύντροφό σας

Τα αγαπημένα ζευγάρια έχουν μάθει να μοιράζονται τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές και να ξεπερνούν όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν μέσα σε μια σχέση. Αν φτάσετε στο σημείο να σκέφτεστε ότι θα ευχόσασταν να πληρώσει για τη στεναχώρια που σας έχει δώσει, σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι. Το να νιώθετε ευτυχισμένη με τη δυστυχία του συντρόφου σας είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσατε να κάνετε και δείχνει ότι σίγουρα δε νιώθετε τίποτε απολύτως για εκείνον, οπότε θα ήταν καλύτερο να τον αφήσετε ελεύθερο ή να προσπαθήσετε να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.

Πηγή: www.ediva.gr