Πώς θα αποκτήσετε εντυπωσιακό βλέμμα με το μολύβι

Ακόμα και με ένα μολύβι μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Δείτε, λοιπόν, βήμα-βήμα τί πρέπει να κάνετε για να μαγνητίζετε τα βλέμματα των άλλων.

Φυσικό look

Αν θέλετε ένα φυσικό look στο βλέμμα σας, τραβήξτε με το μολύβι σας μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο σύρριζα στις βλεφαρίδες μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού. Και επειδή το θέλουμε απλό και ελαφρύ, μπορείτε να βάλετε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Φωτεινό Βλέμμα

Αν θέλετε να ανοίξετε το βλέμμα σας και να το κάνετε πιο φωτεινό και έντονο μπορείτε να σβήσετε την γραμμή που κάνατε προηγουμένως με το μολύβι σας με μια γυαλιστερή μπεζ  σκιά. Μετά βάζετε την μάσκαρα σας.

Look για τη δουλειά

Χρησιμοποιώντας το μολύβι σας, τονίστε την εξωτερική πλευρά του βλεφάρου και μετά σβήστε το χρώμα προς τα μέσα. Γι αυτό χρειάζεται μαλακό μολύβι για να σας βολεύει στο σβήσιμο και στο άπλωμα. Αυτό το lοοκ είναι κατάλληλο και για την δουλειά σας γιατί είναι αρκετά διακριτικό.

Εύκολο και γρήγορο Look

Σχηματίστε όλο το περίγραμμα του ματιού με το μολύβι σας και τονίστε ελαφρώς το πάνω βλέφαρο. Μην το τονίσετε πολύ γιατί θα είναι σαν να σας χτύπησε κάποιος στο μάτι. Αν το κάνετε σωστά, θα γίνει εντυπωσιακό και είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.

Βραδινό look

Για να εντυπωσιάσετε το βράδυ κάνε το περίγραμμα του ματιού σας και τραβήξτε την γραμμή πιο έξω από την εξωτερική γωνία σαν να κάνετε την γραμμή του eye liner. Μετά βάλτε μια σκούρη σκιά ακριβώς στο κόκαλο και απλώστε την πολύ καλά. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας με αρκετή μάσκαρα για να κάνετε πιο έντονο το βλέμμα σας.

Πηγή: www.ediva.gr