4 πράγματα, που εξαφανίζονται… όταν έρθει το μωρό


Όλοι ξέρουμε ότι η έλευση ενός μωρού σε μια οικογένεια φέρνει τα πάνω κάτω και αλλάζει την ζωή του ζευγαριού σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από τα προφανή όμως υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, που όχι απλά αλλάζουν, αλλά σχεδόν εξαφανίζονται τουλάχιστον μέχρι το μωρό να φτάσει σε κάποια ηλικία. Ας δούμε τέσσερα από αυτά:
  • Sexy εσώρουχα. Θυμάστε τα δαντελωτά σουτιέν και τα string που τόσο περήφανα φορούσατε κάτω από τα τζιν παντελόνια; Μετά τη γέννηση του μωρού συνήθως αντικαθίστανται από σουτιέν θηλασμού και άνετα βαμβακερά σλιπάκια που καλύπτουν την χαλάρωση της κοιλιάς, τουλάχιστον έως ότου καταφέρετε να γυρίσετε στο προ εγκυμοσύνης βάρος σας.
  • Ψηλά τακούνια. Προσπαθήστε να μεταφέρετε το καρότσι του μωρού, το ίδιο το μωρό και την τσάντα με τα απαραίτητα για το μωρό, φορώντας τις δωδεκάποντες γόβες σας. Τα αθλητικά παπούτσια, οι μπαλαρίνες και οι ίσιες μπότες θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας για αρκετούς μήνες.
  • Gourmet γεύματα. Όταν έχετε ένα μωρό που θα πρέπει να το ταΐζετε και να το αλλάζετε ανά τρείς ώρες, είναι πολύ δύσκολο να έχετε χρόνο για να πειραματίζεστε με υλικά, να δοκιμάζετε διάφορες συνταγές και γενικά να προετοιμάζετε περίπλοκα γεύματα. Τον πρώτο καιρό όλοι εσείς οι λάτρεις της μαγειρικής θα πρέπει να αρκεστείτε σε πιο απλά και εύκολα φαγητά.
  • Προκαταρκτικά. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό ούτε που θα θέλετε να ακούσετε την λέξη sex. Αλλά και αργότερα, όταν θα σας έρθει η όρεξη, είναι πιθανό η όλη διαδικασία να εξελίσσεται λίγο πιο… γρήγορα από ό,τι παλαιότερα. Έξαλλου αυτό που κυρίως σας λείπει είναι ο ύπνος!