Νυφικά χτενίσματα: Προτάσεις για τέλειο αποτέλεσμα

fiogf49gjkf0d
Τα νυφικά χτενίσματα είναι ένα αριστούργημα. Τα φορέματα και τα κοσμήματα μπορούν να επαναληφθούν, αλλά το χτένισμα είμαι μοναδικό κάθε φορά. Αν και ο κάθε στυλίστας ακολουθεί κάποια τάση, στη κάθε νύφη το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Υπάρχει η γνώμη, ότι το χτένισμα του γάμου είναι περίπου το ίδιο με το χτένισμα για το βράδυ. Αυτό είναι και σωστό και λάθος. Το χτένισμα του γάμου πρέπει να τονίζει τη φυσική ομορφιά της νύφης, χωρίς μεγάλη σεξουαλικότητα. Γι΄αυτό πολύ συχνά χρησιμοποιούνται φρέσκα λουλούδια. Το χτένισμα του γάμου πρέπει να υπογραμμίζει την ευθραυστότητα και την τρυφερότητα της νύφης. Η κλασική νύφη πρέπει να φαίνεται σαν πριγκίπισσα από το παραμύθι. Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορούν να διαλέξουν από πάρα πολλά χτενίσματα. Η κλασική επιλογή είναι με τα μαλλιά σηκωμένα ψηλά, συμπληρώνοντας την κλασική εικόνα της νύφης.

Αλλά και με τα κοντά μαλλιά είναι δυνατό να φτιαχτεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα χτενίσματα για τα κοντά μαλλιά θα γίνουν πολύ όμορφα με στρας, κολιέ και τιάρα. Μη χρησιμοποιήσετε πολλές διακοσμήσεις, ακολουθήστε την ιδέα του μινιμαλισμού. Τα λουλούδια στο χτένισμα της νύφης πρέπει να συνδυαστούν με τις λεπτομέρειες στο φόρεμα ή στο κοστούμι του γαμπρού, για παράδειγμα με το μπουκέτο, τα κοσμήματα ή το χρώμα του νυφικού.

Αν θέλετε να πάτε στο γάμο με πιο σύνθετο χτένισμα, θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Ένας καλός κομμωτής πάντα έχει πολλή δουλειά. Κλείστε το ραντεβού σας νωρίτερα, 1-2 μήνες πριν το γάμο. Τη μέρα του γάμου πρέπει να αρχίσετε να φτιάχνετε το χτένισμα 3-5 ώρες πριν την τελετή του γάμου, για να έχετε χρόνο αν κάτι πάει στραβά.

Το χτένισμα του γάμου επηρεάζεται από τη μόδα. Αλλά ο γάμος είναι μια περίπτωση, που πάντα υπάρχει κάτι ατομικό και μοναδικό. Ο γάμος είναι για το ζευγάρι και όχι για τη μόδα! Αν τα μοντέρνα χτενίσματα δεσας πάνε ή δε σας αρέσουν, διαλέξτε ό,τι είναι το καλύτερο για σας προσωπικά, με το γούστο σας και με τη βοήθεια των στυλίστων.

Πηγή: www.ediva.gr