Σύνδρομο, που "δίνει" πολλαπλούς οργασμούς

What is a cervical orgasm, and how do I have one safely? | Well+Good

Και ενώ κάποιες γυναίκες αναρωτιούνται πώς είναι να έρχονται σε οργασμό, υπάρχουν άλλες που παρακαλούν να μην έχουν άλλους! Πώς συμβαίνει αυτό και πώς λεγεται; Σύνδρομο Επίμονης Σεξουαλικής Διέγερσης!

Όχι δεν αστειευόμαστε (η αλήθεια είναι ότι και εμείς αναρωτηθήκαμε αν πραγματικά υπάρχει αυτή η πάθηση), αλλά είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο, που πλήττει γυναίκες για διάφορους λόγους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι δύο νεαρές γυναίκες: η Αγγλίδα Σάρα Ρίτσαρτσον και η Αμερικανίδα Κίμ Ράμσεϊ, οι οποίες υποφέρουν από το συγκεκριμένο σύνδρομο, γνωστό με τη διεθνή ορολογία Persistent Sexual Arousal Syndrome – PSAS.

Οι γυναίκες αυτές, που ενδέχεται να βιώσουν έως και 500 οργασμούς σε ενα 24ωρο, είναι συνέχεια ερεθισμένες σεξουαλικά και έτοιμες να έρθουν σε οργασμό, ό,τι και αν κάνουν!

Ακομα και αν οδηγούν, είτε αν βρίσκονται στο Μετρό, αν χορεύουν, ενώ περπατάνε ή τρέχουν κ.οκ.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι βρίσκομαι σε έκσταση κάθε μέρα, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν έχω κανένα έλεγχο του σώματός μου και το να έχω συνεχώς οργασμούς, καταστρέφει τη ζωή μου. Μη νομίζετε ότι οι συνεχόμενοι οργασμοί είναι ευλογία. ϋστερα από κάποιον αριθμό, ξεκινάει ο πόνος. Πονάω φρικτά, δεν μπορώ να κουνηθώ γιατί θα ξανάρθει οργασμός, που θα μου δημιουργήσει επιπλέον πόνο. Με τον πάγο τουλάχιστον μειώνεται ο πόνος...», δήλωσε πρόσφατα η Ρίτσαρτσον, που αναγκάζεται να τοποθετεί πάγο ή ακόμη και σακούλες από κατεψυγμένα λαχανικά χαμηλά στην κοιλιά της!

Η Ράμσεϊ αντίστοιχα δηλώνει: «Άλλες γυναίκες διερωτώνται πώς να έρθουν σε οργασμό. Εγώ δίνω μάχη για να σταματήσω τους δικούς μου», λέει η ίδια, που θυμάται, ότι το 2008 ένας οργασμός της κράτησε 4 ημέρες: “Δεν άντεχα, έχανα το μυαλό μου, κόντευα να τρελαθώ. Εκείνο το πράγμα δεν σταματούσε με τίποτε... Από τότε και το sex έχει μεταβληθεί για μένα σε μαρτύριο»!