"Θέλω να είμαι πρότυπο": Η Μέγκαν Μαρκλ υποβάθμισε τον ρόλο του πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, πραγματοποίησαν μια τριήμερη επίσκεψη στη Νιγηρία για να προωθήσουν τους Αγώνες Invictus.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον σύζυγό της μετά την πρόσκληση που δέχτηκαν από τον Αρχηγό του Επιτελείου Άμυνας της χώρας Christopher Musa, αλλά ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται ότι η Δούκισσα έκανε το ταξίδι για τον εαυτό της.

Το ζευγάρι συμμετείχε σε μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων κατά την επίσκεψή τους στην αφρικανική χώρα όπου πήγαν για να προωθήσουν τους Αγώνες Invictus. Οι δυο τους απέδωσαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διοργανωτές της εκδήλωσης, στους στρατιωτικούς αξιωματούχους και σε ολόκληρη τη νιγηριανή κοινότητα για την φιλοξενία τους στο αναχωρητικό μήνυμά τους.

Eνώ πολλοί θεώρησαν το ταξίδι τους πολύ εποικοδομητικό, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται ότι η πρώην ηθοποιός του Suits φρόντισε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να επικεντρώσει την περίσταση στον εαυτό της.

Ο Τομ Κουίν είπε στη Mirror:

"Η Μέγκαν θέλει να θεωρείται πρότυπο, υπέρμαχος των φτωχών και των περιθωριοποιημένων γυναικών και υπό αυτό το πρίσμα το ταξίδι στη Νιγηρία ήταν ένα θεϊκό δώρο. Εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδες γυναικών και να κάνει ομιλίες τονίζοντας το πόσο χαρούμενη ήταν που ανακάλυψε ότι είναι κατά 43% Νιγηριανή".

Ωστόσο, πρόσθεσε ο ειδικός:

"Το πρόβλημα όπως πάντα με τη Μέγκαν είναι ότι αλλοίωσε την ουσία του ταξιδιού από τη Νιγηρία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, βάζοντας στο επίκεντρο την προσωπική της προβολή. Πολλά από αυτά που είπε η Μέγκαν ότι η ίδια είναι κατά 43% Νιγηριανή και για το πόσο περήφανη ήταν που αποτελεί πρότυπο, ήταν σαν να καυχιέται.

"Είναι δύσκολο να αντιληθεί κάποιος τι είδους πρότυπο μπορεί να γίνει η Μέγκαν η οποία προέρχεται από μια οικογένεια βαθιά δυσλειτουργική – η σχέση της με τον πατέρα και την αδερφή της έχει καταρρεύσει εντελώς και δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την οικογένεια του συζύγου της.

"Μήπως εννοεί ότι θέλει να είναι ένα πρότυπο που δείχνει στους ανθρώπους πώς να γίνονται πλούσιοι και διάσημοι;"

Συνέχισε λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια της Μέγκαν στην προσπάθεια να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο. Ωστόσο, επισήμανε την έλλειψη ταλέντου της και επέμεινε ότι δεν μπορεί να κάνει αλλαγή χωρίς να "επικεντρωθεί πρώτα στον εαυτό της".

"Θέλει να την επαινούν και να την θαυμάζουν για τη δουλειά της, και έτσι η εστίαση μετατοπίζεται από τους καλούς σκοπούς που υποστηρίζει στον εαυτό της", τόνισε.

Μάλιστα, κάποιοι διέκριναν τον εκνευρισμό του πρίγκιπα Χάρι για τη σύζυγό του η οποία αποπροσανατόλισε εντελώς τον σκοπό της επίσκεψης και υποβάθμισε τον ίδιο.

meghan markle

meghan markle

meghan harry

meghan harry

meghan markle

prince harry meghan

meghan markle

meghan harry

Πηγή: TheTOC.gr