Επτά σημάδια, που σας αποδεικνύουν πόσο σας αγαπά!


Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σας, ο άγγελός σας, έχει το δικό του τρόπο να σας πει ότι σας αγαπά!

Διαβαστε τα επτά σημάδια, από τα οποία μπορείτε να καταλάβετε ότι είστε τα πάντα γι’ αυτό!

Το νεογέννητό σας σάς κοιτάζει έντονα στο πρόσωπο
Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να αποστηθίσει τα χαρακτηριστικά σας! Δεν καταλαβαίνει τίποτε άλλο από το νέο κοσμο, που γνώρισε από εσάς! Γι’ αυτό είστε μόνο εσείς σημαντική.

Το μωρό σας, σας σκέφτεται ακόμα και όταν δεν είστε κοντά του
Ανάμεσα στους 8 και τους 12 μήνες γυρίζει πάντα το πρόσωπό του προς εσάς, όταν φεύγετε από το δωμάτιο, και σας χαμογελάει όταν επιστρέφετε!

Το νήπιό σας έχει ξεσπάσματα!
Ναι, ναι! Ακόμα και η έκφραση του θυμού του είναι δείγμα ότι σας εμπιστεύεται βαθιά. Να είστε σίγουρες γι’ αυτό.

Τρέχει να κρυφτεί στην αγκαλιά σας, για να το καθησυχάσετε!
Μπορεί η συναισθηματική ωριμότητα, που θα τους δώσει την ικανότητα να λένε «σ’ αγαπώ» και να το αντιλαμβάνονται πλήρως ως έννοια να μην ολοκληρώνεται μέχρι τα 4 χρόνια, αλλά οι πράξεις τους προς εσάς μιλούν δυνατότερα από τα λόγια!

Σας δίνει δώρα…
Ένα λουλούδι από έναν κήπο, μια ζωγραφιά από το σχολείο του, ένα αντικείμενο, που θα βρει και θα του αρέσει, μια αγκαλιά, ένα φιλί, είναι πράξεις, που τα παιδιά «χαρίζουν» στους γονείς τους αυθόρμητα, για να τους δείξουν την αγάπη τους.

Σας ζητάει την άδεια
Εκεί γύρω πριν από την πρώτη δημοτικού, γίνονται πιο συνεργάσιμα μέσα στο σπίτι και ψάχνουν ευκαιρίες να σας εντυπωσιάσουν. «Κοίταξε με, μπορώ κι εγώ. Να το κάνω;» ρωτούν με καμάρι περιμένοντας να τα ενθαρρύνετε!

Σας εμπιστεύεται τα μυστικά του
Όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα, το να σας εμπιστεύονται τα μυστικά τους είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη για το πόσο σας αγαπούν και πόσο έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους! Μη στεναχωριέστε άμα έχει σταματήσει να σας αγκαλιάζει δημοσίως, το ότι μιλά μαζί σας για ό,τι το απασχολεί είναι η καλύτερη επιβεβαίωσή σας.