Οι πρώτες εικόνες από την ταινία για την Έιμι Γουαϊνχάουζ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας για την Έιμι Γουάινχαουζ "Back to Black".

Η ταινία σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον (γνωστή για τη δουλειά της στην ταινία "Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι")προβάλλει τα πρώτα βήματα της Αγγλίδας τραγουδίστριας, την πορεία της προς την κατάκτηση της δόξας και την κυκλοφορία του ομότιτλου άλμπουμ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Από την οπτική γωνία της Έιμι, η ταινία αποκαλύπτει τη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών.

Η Μαρίσα Αμπέλα υποδύεται την Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών από δηλητηρίαση από αλκοόλ. Με τους κριτικούς κινηματογράφου να μιλούν για εντυπωσιακή μεταμόρφωση της 27χρονης Βρετανίδας ηθοποιού, ώστε να θυμίζει το εκκεντρικό στυλ της Γουάινχαουζ.

"Δεν γράφω τραγούδια, για να γίνω διάσημη. Γράφω τραγούδια, επειδή δεν ξέρω τι άλλο θα έκανα".

Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, το απρόβλεπτο καλλιτεχνικό ταπεραμέντο και το σπουδαίο ταλέντο της, ταξίδεψαν αστραπιαία την Έιμι Γουάινχαουζ στην κορυφή του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Η διεθνής καριέρα, η ταραχώδης προσωπική ζωή, αλλά και η μάχη με τους εθισμούς της Βρετανίδας τραγουδίστριας της σόουλ, που σημάδεψε τη σύγχρονη μουσική σκηνή, μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία με τίτλο "Back to Black", από το ομώνυμο τραγούδι, που άφησε εποχή.

"Θέλω ο κόσμος να ακούει τη φωνή μου. Και να ξεχνάει τα βάσανά του".

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου στη Βρετανία, λίγο προτού συμπληρωθούν 13 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Γουάινχαουζ, λόγω δηλητηρίασης από αλκοόλ, τον Ιούλιο του 2011.

"Θέλω να με θυμούνται, επειδή ήμουν ο εαυτός μου".




Πηγή: TheTOC.gr