Η Πέμη Ζούνη αντιδρά στο πρόωρο τέλος του "Έρωτα φυγά"

Η πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς "Έρωτας φυγάς" που προβάλλεται από την συχνότητα του Open έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των συντελεστών του σήριαλ, αλλά και των τηλεθεατών που το παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως μαρτυρούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Το βράδυ της Παρασκευής, η πρωταγωνίστρια της σειράς Πέμη Ζούνη έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram γράφοντας μόνο "Καληνύχτα Open". Οι ακόλουθοί της, όπως και οι τηλεθεατές της σειράς, απόρησαν εάν με αυτό το μήνυμα θέλησε να εκφράσει την απογοήτευσή της για την απόφαση του καναλιού ή αν πρόκειται για κάποιο υπονοούμενο μεταφοράς της σειράς σε άλλο κανάλι.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε δηλώσει μιλώντας στο Mega: "Ελπίζω να τελειώνει η ιστορία του αν θα πάμε και που και πως με την σειρά. Μέχρι να προβληθεί η εκπομπή ελπίζω να έχει λυθεί αυτό το θέμα. Θέλω να ακούω και τις δυο πλευρές και να είμαι δίκαιη. Τυπικά οι άνθρωποι είπαμε πως είναι εντάξει και μας τελειώνουν στην πρώτη σεζόν, ουσιαστικά θα μπορούσαν να το συνεχίζουν, αλλά αδυνατούν. Εφόσον, όμως, αδυνατούν οικονομικά και είναι σεβαστό, εκεί δεν μπορείς να πεις τίποτα, γιατί δεν μαζεύουν αυτές τις φήμες εναντίον κάποιων από εμάς; Ότι σταματάει δηλαδή για λόγους δικούς μας… Αυτό λίγο με θυμώνει".

"Καληνύχτα, Open": Η Πέμη Ζούνη αντιδρά στο πρόωρο τέλος του "Έρωτα φυγά"

Πηγή: TheTOC.gr