"Tomato Girl": Το απόλυτο αυγουστιάτικο trend έχει το χρώμα της ντομάτας - Οι σταρ που το τολμούν

Ο φετινός Αύγουστος έχει το δικό του trend στη μόδα. Είναι το "Tomato girl" που ξεκίνησε από το TikTok και έχει εξαπλωθεί με ταχύτητα. Και πράγματι, οι τάσεις αλλάξουν με ταχύτητα καθώς ενώ τον Ιούλιο κυριάρχησε το ροζ της Barbie, πλέον ΤΟ χρώμα είναι το pomodoro red, το κόκκινο της ντομάτας.

Όπως γράφει ο βρετανικός Guardian, είναι "περισσότερο ένα vibe παρά μια τάση" που όμως αποτυπώνεται στις αγοραστικές τάσεις των καταναλωτών, ενώ οι εταιρείες ένδυσης ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα.

Για παράδειγμα, η κοπέλα που είναι ντυμένη στα κόκκινα στο βίντεο της παρακάτω ανάρτησης είναι ένα Tomato Girl του φετινού καλοκαιριού.

?? Tomato girl ?? pic.twitter.com/mi1wQLQH8M

Η καλοκαιρινή μόδα του Tomato Girl έχει κάτι το ρετρό ενώ αγκαλιάζει τα λαμπερά prints με φρούτα και λαχανικά, όπου λεμόνια και κεράσια συναντώνται στο ίδιο ντεσέν με τις ντομάτες.

Παράλληλα, είναι ένα trend που φαίνεται να έχει διαγενεακή απήχηση και να υιοθετείται από νεαρά κορίτσια μέχρι σταρ της πασαρέλας και του Χόλιγουντ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι το φόρεσε σε ένα μπικίνι, ασορτί μανικιούρ και γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι επέλεξε ένα φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πλάι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ το πίνει στο ποτήρι! Φόρεμα, πέδιλα και καλοκαιρινό ποτό σε κόκκινη αρμονία.

Το περιοδικό Forbes καταγράφει το trend "Tomato Girl" και εξηγεί ότι δεν είναι μια νέα τάση. "Μόλις δόθηκε ένα νέο όνομα σε μια παλιά τάση για να την ακολουθήσει μια νεότερη γενιά" σημειώνεται σε πρόσφατο δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει και ο ιστότοπος Slate, είναι "ένας τρόπος να αποδώσεις μια αβίαστη κομψότητα χωρίς απαραίτητα να έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο. Εν ολίγοις, είναι μια υπέροχη ψευδαίσθηση."

"Tomato Girl": Το απόλυτο αυγουστιάτικο trend έχει το χρώμα της ντομάτας - Οι σταρ που το τολμούν

Εμιλι Ρατακόφσκι

Τζένιφερ Λόπεζ

Πηγή: TheTOC.gr