Baby boom: Γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου - Έγινε μαμά για πρώτη φορά

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ιωάννα Μαλέσκου, που έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με το tlife.gr, η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Στο πλευρό της είναι διαρκώς ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Ραφήνας, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, όπως και επιθυμεί εξάλλου να κάνει από την αρχή της σχέσης του. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από το 2021. Ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων που λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, εξακολουθεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τις φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media.

"”Ανθισμένες καρδιές”, όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη! Ευλογία! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας", έγραψε την Πρωτομαγιά η Ιωάννα Μαλέσκου, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα απλό αλλά εντυπωσιακό, μακρύ νυφικό του οίκου "ASSI by Mina Lambraki" που φορούσε. Με εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα, "έλαμπε", κρατώντας στα χέρια της μία ανθοδέσμη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Πηγή: TheTOC.gr