"Δεν είναι το παιδί μου!" Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει...


Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με την κόρη της Λάουρα Λάτσιου θέλησε να ξεκαθαρίσει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Τετάρτης.

Όπως εξήγησε η ίδια, πριν από λίγες μέρες είχε πει ότι η κόρη της Λάουρα θα γίνει 18 σε λίγο καιρό. Από τότε κάποιοι κυκλοφόρησαν στα social media τη φωτογραφία μιας κοπέλας, που όμως δεν είναι η κόρη της.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη λάθος φωτογραφία κυκλοφορεί σήμερα και στο εξώφυλλο περιοδικού και η Μενεγάκη αποφάσισε να το σχολιάσει στον αέρα.

Είπε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της:

"Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα.

Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο μου περιοδικό και το λέω γιατί το διαβάζω με αγάπη, με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη;Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου" είπε η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζοντας το μπέρδεμα.

Η Λάουρα Λάτσιου είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη της Ελένης Μενεγάκη και έχει γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου.

Φέτος η κόρη της ενηλικιώνεται και η μητέρα της είχε πει ότι δεν πιστεύει πότε πέρασαν τα χρόνια.

εγω

μενεγακη λαουρα λατσιου

λαουρα λατσιου

μενεγακη

λαουρα λάτσιου

Πηγή: TheTOC.gr