Τάρτα με μπρόκολο και κουνουπίδι



Μια uber νόστιμη τάρτα συνδυάζει τα δύο αγαπημένα λαχανικά με ένα μείγμα από ελληνικά τυριά που το ένα συμπληρώνουν το άλλο.


Υλικά

  • 1 δόση φύλλο τάρτας
  • 100 γρ. φέτα τριμμένη
  • 100 γρ. γιαούρτι
  • 100 γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 150 γρ. μρόκολο (σε μικρές φουντίτσες)
  • 100 γρ. κουνουπίδι ((σε μικρές φουντίτσες)
  • 3 σταγόνες ταμπάσκο
  • 50 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
  • Ψήνουμε την τάρτα σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το μπρόκολο και το κουνουπίδι για 2 λεπτά.
  • Σε ένα με γάλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι.
  • Προσθέτουμε τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά.
  • Γεμίζουμε την τάρτα με το μείγμα που έχουμε φτιάξει.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
  • Στη συνέχεια βγάζουμε από το φούρνο και σερβίρουμε


Πηγή: Cool Artisan