Ομελέτα μανιταριών μέσα σε τορτίγια



Brunch στο σπίτι με ομελέτα μανιταριών που ψήνεται σε ένα μόνο τηγάνι! Προσθέτω τριμμένο τσένταρ και αβοκάντο για ένα ολοκληρωμένο πιάτο, τέλειο για να ξεκινήσει σωστά κάθε Σαββατοκύριακο.


Υλικά

  • 1 τορτίγια
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 100 γρ. τσένταρ τριμμένο
  • 1/2 αβοκάντο
  • 1/2 κτγ πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 κτγ πάπρικα καπνιστή
  • 1 κτσ ελαιόλαδο


Εκτέλεση
  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες
  • Χτυπάμε τα αυγά σε ομελέτα
  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
  • Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και αμέσως μετά το τριμμένο τσένταρ
  • Μετά από μισό λεπτό σκεπάζουμε με την τορτίγια
  • Γυρίζουμε από την άλλη και προσθέτουμε το αβοκάντο κομμένο σε φέτες
  • Κλείνουμε στη μέση και σερβίρουμε


Πηγή:Cool Artisan