Μαμάδες… κάντε διάλειμμα!



Εχετε άπειρες φορές ακούσει το πόσο σημαντικό είναι να είστε ευτυχισμένες, για να είστε καλές μαμάδες! Ε και; Όσες φορές και να το έχετε ακούσει, άλλες τόσες φορές το έχετε πετάξει στο γιαλό!

Προσοχή όμως! Περιφρονώντας τον εαυτό σας, είναι σαν να περιφρονείτε τα ίδια τα παιδιά σας, που επιθυμούν να σας βλέπουν χαρούμενες, γεμάτες θετική ενέργεια και έτοιμες να μοιραστείτε μαζί τους, τις μικρές στιγμές τους.

Γι’ αυτό κάντε πράγματα για εσάς χωρίς ενοχές!

  1. Πηγαίνετε ένα ταξιδάκι μόνο με τον άντρα σας! Εκτονώστε την μεταξύ σας ένταση, και ξεχάστε για λίγο τα αγγελούδια σας! Μια χαρά θα είναι και χωρις εσάς.
  2. Κάντε κάτι που θέλατε από καιρό! Καφέ ή ποτό με τις φίλες σας, γυμναστήριο, διάβασμα, ο,τιδήποτε θα σας ευχαριστήσει τέλοσπάντων.
  3. Κάντε ψώνια μόνο για σας! Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε όπου πηγαίνετε τα παιδιά σας.
  4. Φωνάξτε μία μέρα και delivery για το φαγητό της οικογένειας. Δεν χάλασε ο κόσμος.
  5. Εξοικονομείστε κάποιες ώρες ΜΟΝΟ για σας! Απλά, για να καθήσετε στον καναπέ και να παρατηρείτε τον τοίχο, που λέει ο λόγος.
  6. Εξασκείστε τον εαυτό σας στην ιδέα του συχνου σεξ! Αν έχετε παρατηρήσει ότι η λίμπιντό σας δεν είναι αυτή που ήταν προτού να κάνετε παιδιά, τότε πρέπει να επιστρέψετε στο σπορ, για να μη σας… αφήσει!
  7. Διαβάστε άρθρα που σας ευχαριστούν. Αγοράστε εφημερίδες, μπείτε στο Ιντερνετ, κάντε λογαριασμό στο facebook ή στο twitter και χρησιμοποιείστε τα για να ξεδίνετε.

    Φροντίστε τον εαυτό σας και θα σας ανταμείψει!