5 στυλιστικά tips για να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

Όπως κάθε γυναίκα, σίγουρα αισθάνεσαι ότι το σώμα σου δεν είναι τέλειο και εντοπίζεις σε αυτό κάποια σημεία που δε σου αρέσουν. Ευτυχώς όμως το σωστό ντύσιμο έχει την ικανότητα να αλλάζει πραγματικά το πώς δείχνει το σώμα σου. Με τις σωστές στιλιστικές επιλογές δηλαδή μπορείς να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη. Φυσικά τα ρούχα δεν κάνουν θαύματα, απλά μπορούν να καλύψουν μερικές μικρές ατέλειες και να ξεγελάσουν το μάτι. Ανακάλυψε λοιπόν 5 στιλιστικά tips για να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη!

1. Προτίμησε τα ψηλόμεσα παντελόνια

Τα χαμηλόμεσα παντελόνια, εκτός του ότι είναι πλέον τελείως εκτός μόδας, δεν κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Αντίθετα, τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι ιδανικά αν δεν είσαι αυτό που λέμε δύο μέτρα και θέλεις να κερδίσεις μερικούς πόντους. Συνδύασε λοιπόν ένα ψηλόμεσο παντελόνι με μια crop μπλούζα ή φορώντας οποιαδήποτε μπλούζα από μέσα. Έτσι, τα πόδια σου θα δείχνουν πιο ψηλά και αδύνατα.

2. Διάλεξε μονόχρωμα σύνολα

Δε χρειάζεται να φοράς πάντα μαύρα για να δείχνεις πιο αδύνατη. Οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να κολακεύσει τη σιλουέτα σου αρκεί να φορεθεί σωστά. Διάλεξε λοιπόν ένα μονόχρωμο σύνολο, σε οποιοδήποτε χρώμα αν θέλεις να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη. Φορώντας ίδιου χρώματος μπλούζα και παντελόνι δημιουργείς μια συνεχόμενη κάθετη γραμμή, ενώ τα σύνολα του διαφορετικού χρώματος συνήθως τραβάν το μάτι στη μέση. Έτσι, καταφέρνεις να δημιουργήσεις ένα πολύ κολακευτικό σύνολο.

3. Φόρεσε παπούτσι στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι σου

Ένα ακόμα κόλπο για να φαίνεται το σώμα σου πιο ψηλόλιγνο είναι να φορέσεις ένα παπούτσι στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι σου. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις όλο το πόδι σου να δείχνει συνεχόμενο, άρα και πιο μακρύ. Με άλλα λόγια λοιπόν, τώρα το χειμώνα συνδύασε το μαύρο παντελόνι σου με μαύρα μποτάκια. Αντίθετα, το καλοκαίρι που συχνά τα πόδια μας είναι γυμνά προτίμησε τα nude παπούτσια σε απόχρωση κοντινή στο δέρμα σου για να δείχνουν τα πόδια σου ψηλότερα.

4. Επίλεξε μακριά παλτό

Τα μακριά παλτό έχουν την ικανότητα να προσθέτουν μερικούς πόντους στο ύψος σου χωρίς χρειάζεται να φορέσεις τακούνια. Δημιουργώντας πάλι μια ενιαία κάθετη γραμμή κάνουν το σώμα σου να δείχνει πιο ψηλό. Ειδικά αν είσαι petite απόφυγε τα παλτό που σταματούν περίπου στο γόνατο και σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο μικρόσωμη και προτίμησε ένα αρκετά μακρύ παλτό που να φτάνει ακόμα και πιο κάτω από το ύψος της γάμπας.

5. Προτίμησε ρούχα με κάθετες ρίγες

Το τρικ με τις κάθετες ρίγες στα ρούχα είναι γνωστό και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Ευτυχώς και φέτος η ρίγα είναι στη μόδα, επομένως μπορείς να επωφεληθείς από αυτή την τάση και να κάνεις το σώμα σου να μοιάζει πιο ψηλό και αδύνατο απ’ ότι είναι. Είτε πρόκειται για παντελόνι, είτε για πανωφόρι, είτε για μπλούζα οι κάθετες ρίγες δε θα σε απογοητεύσουν και θα σου χαρίσουν μια πολύ κομψή σιλουέτα. Φέρσου λοιπόν έξυπνα και χρησιμοποίησε τις παραπάνω στιλιστικές συμβουλές για να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη και να κάνουν όλους να απορούν με τη νέα σου, ακόμα πιο κομψή εικόνα! 

Πηγή: www.ediva.gr