Celebrities μαμάδες
Η Πινκ βολτάρει με τον άντρα της και της 10 ημερών κορούλα της

Μόλις συμπλήρωσε δέκα ημέρες από τη γέννηση της κορούλας της, η δημοφιλής τραγουδίστρια Pink την πήρε και βγήκαν βολτούλα στην παραλία!
Το νεογέννητο μωράκι κουβαλούσε στο μάρσιππο ο άντρας της Κάρεϊ Χαρτ και η Pink ακολουθούσε χαμογελαστή κατά πόδας, μαζι με την μητέρα της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνουν τα αμερικάνικα ταμπλόιντς, αυτή ήταν η παρθενική βόλτα του μωρού της Πινκ, αν και το γεγονός ότι η τραγουδίστρια γέννησε πριν από δέκα περίπου ημέρες δεν έμεινε απαρατήρητο και ούτε ασχολίαστο!
Μάλιστα, σε κάποια από τα σχόλια που διαβάσαμε υπήρχε και μία επικριτική στάση για την επιλογή της Πινκ να εκθέσει το μωρό τόσο σύντομα σε εξωτερικό περιβάλλον!
Ωστόσο, αν κρίνουμε από τα ρούχα των δύο ευτυχισμένων γονιών, μάλλον στο Μαλιμπού, όπου τραβήχτηκε και η φωτογραφία, ο καιρός είναι ήδη αρκετά ζεστός και μάλλον η Πινκ καλώς επέλεξε να πάει τη μικρούλα της μία σύντομη βολτούλα, και μάλιστα προστατευμένη επαρκώς στην αγκαλιά του μπαμπά της.


