Τρόποι αλλαγής διάθεσης στον εργασιακό χώρο

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες στο γραφείο που δε λένε να τελειώσουν. Το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο, έχουν γίνει κάποια λάθη, είσαστε κουρασμένη και πολλοί ακόμα λόγοι σας έχουν ρίξει την ψυχολογία και ψάχνετε απεγνωσμένα λύσεις. Πάμε να δούμε μερικές:

  • Όταν δε νιώθετε καλά στο γραφείο...αποφύγετε πάση θυσία τυχόν εντάσεις για να μην πείτε πράγματα που μετά θα μετανιώσετε.

  • Όταν δε νιώθετε καλά στο γραφείο...αναρωτηθείτε αν έχει συμβεί όντως κάτι σημαντικό ή απλά το έχετε μεγαλοποιήσει στο μυαλό σας. Αν συμβαίνει το δεύτερο, δώστε του την αξία που του πρέπει και προχωρήστε παρακάτω.

  • Όταν δε νιώθετε καλά στο γραφείο...σκεφτείτε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα σχολάσετε και θα βρεθείτε πάλι κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό από μόνο του μπορεί να σας αλλάξει την ψυχολογία ή έστω να σας δώσει κουράγιο να αντέξετε τη δύσκολη μέρα.

  • Όταν δε νιώθετε καλά στο γραφείο...απλά συνειδητοποιήστε ότι όλοι οι εργαζόμενοι έχουν καλές και κακές στιγμές στη δουλειά. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία είσαστε που νιώθει άγχος ή πίεση. Σε πολλές από εμάς αυτή η σκέψη κάπως φτιάχνει τα πράγματα.

  • Όταν δε νιώθετε καλά στο γραφείο...αντιληφθείτε ότι άλλοι θα παρακάλαγαν να ήταν στη θέση σας και όχι, για παράδειγμα, στη σαφώς χειρότερη κατάσταση της ανεργίας. Τα πράγματα στον εργασιακό στίβο ναι μεν έχουν δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό, όμως σίγουρα είσαστε σε καλύτερη θέση από χιλιάδες συνανθρώπους σας.