Πανέμορφα χτενίσματα με χαλαρό κότσο

Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται όμορφη και ένα χτένισμα μπορεί να μεταμορφώσει το look της και να της χαρίσει άλλο αέρα. Θα σου δείξουμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με χαλαρό κότσο που μπορείς κάλλιστα να κάνεις είτε στην καθημερινότητά σου, είτε σε πιο επίσημες εξόδους.

Ένας κότσος ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών το ίδιο εντυπωσιακά. Μπορείς να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει ανάλογα την περίσταση που το θέλεις και να είσαι πάντα γοητευτική χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο.

Διπλή πλεξούδα στα μαλλιά με κότσο

Αν θέλεις να έχεις ένα προσεγμένο look για τις καθημερινές σου εξόδους, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις τις λεπτές πλεξούδες με ένα χαμηλό κότσο.

Χαμηλός κότσος στα μαλλιά

Ο χαμηλός κότσος είναι πάντα επίκαιρος και κομψός. Ιδανικό χτένισμα για βραδινές και πιο επίσημες εξόδους. Ακόμα, ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών, από καρέ μέχρι πιο μακριά. 

Κότσος με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά

Αν σου αρέσει το πιο διαχρονικό στυλ με μια δόση φρεσκάδας, δεν έχεις παρά να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό κότσο. Τέλειο χτένισμα για φόρεμα ή ρούχα που θέλεις να μένει ακάλυπτος ο ώμος.

Χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά

Το χαλαρό πιάσιμο μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά ένας καλός κομμωτής μπορεί να το μεταμορφώσει σε ένα ντελικάτο και εντυπωσιακό χτένισμα, για το οποίο όλοι θα μιλάνε για αυτό.

Κότσος με πλεξούδα

Ο κότσος με μια μεγάλη πλεξούδα είναι μοντέρνος και αποπνέει μια φρεσκάδα. Πανέμορφο χτένισμα, που ταιριάζει ιδανικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πλεγμένος κότσος στα μαλλιά

Ένας πλεγμένος κότσος με πλεξούδα είναι ένας πρωτότυπος τρόπος για να κάνεις ένα καθημερινό χτένισμα που μπορεί να σε συντροφέψει κάθε ώρα της ημέρας.

Χαλαρός πίσω κότσος

Ένας χαλαρός κότσος στο πίσω μέρος είναι διαχρονικός και πολύ αγαπημένος από γυναίκες κάθε ηλικίας. Μπορείς να τον επιλέξεις αν θέλεις κάτι απλό και όμορφο, χωρίς υπερβολές.

Πλάγιος κότσος στα μαλλιά

Ο πλάγιος κότσος στα μαλλιά, αν γίνει σωστά, αποπνέει μια θηλυκότητα και ένα ρομαντισμό που σαγηνεύει. Πρόσεξε τα μαλλιά σου να είναι απαλά και να μην πετάνε για να έχεις ένα ντελικάτο αποτέλεσμα.

Πιασμένα μαλλιά στο πλάι

Ένα χαλαρό πιάσιμο στο πλάι είναι πάντα μια άριστη επιλογή για εσένα που θέλεις να φορέσεις κάτι με τον έναν ώμο απ'έξω. Ακόμα, ταιριάζει τέλεια σε κάθε ηλικία.

Ψηλός κότσος με πλεξούδα

Ο ψηλός κότσος με ένα στεφάνι από πλεξούδα είναι πάντα τέλεια λύση για μοντέρνες γυναίκες που ψάχνουν πρωτότυπες ιδέες.

Όλα αυτά τα χτενίσματα με χαλαρό κότσο είναι εντυπωσιακά και μπορούν να γίνουν σε λίγη ώρα από έναν έμπειρο επαγγελματία. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις και κάποια μόνη σου και να είσαι πάντα καλοχτενισμένη και κομψή.

Πηγή: www.ediva.gr