Πανέμορφα αξεσουάρ μαλλιών για το χειμώνα

Τα γυναικεία αξεσουάρ μαλλιών έχουν φορεθεί κατά κόρον από κάθε γυναίκα, αφού μπορούν να αναδείξουν ένα χτένισμα ή να χαρίσουν στυλ σε ένα κατά τα άλλα μουντό ντύσιμο.

Φέτος, τα αξεσουάρ με μονογράμματα και λέξεις ή φράσεις είναι must, αφού φανερώνουν τις διαθέσεις σου με ένα ισχυρό fashion statement.

Τα πολλαπλά κοκαλάκια στα μαλλιά μπορούν να απογειώσουν το look σου, ενώ οι στέκες είναι τέλειες για κάθε στυλ και ώρα της ημέρας. Ας γνωρίσουμε μερικές από τις πιο αγαπητές τάσεις για φέτος, έτσι ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη με βάση το προσωπικό σου γούστο.

Κλιψάκια και μπαρέτες μαλλιών

  

Οι μπαρέτες μαλλιών ποτέ δε θα φύγουν από τη μόδα, ειδικά σε ασημί χρώμα. Για φέτος θα δούμε πολλές μπαρέτες σε πιο διακριτικό ύφος, με επίπεδα σχέδια και πολλές πέτρες. Ακόμα, σχέδια όπως ο φιόγκος και τα λουούδια είναι υπέροχα για ένα πιο ρομαντικό look.

Στέκες και κορδέλες μαλλιών

Μια δερμάτινη κορδέλα μαλλιών είναι το must have της σεζόν για τις τολμηρές γυναίκες, αφού θα σου χαρίσει ένα πιο "σκληρό" και εκκεντρικό look.

Οι στέκες μαλλιών σε χρυσό, μαύρο και ασημί χρώμα θα φορεθούν με κάθε ντύσιμο και θα αναδείξουν τη θηλυκή σου πλευρά.

Μοντέρνα σχέδια στα κοκαλάκια μαλλιών

Τα μονογράμματα, οι λέξεις και οι φράσεις στα κοκαλάκια είναι μια τάση που θα αγαπηθεί από κάθε γυναίκα φέτος το χειμώνα.

Δήλωσε αυτό που νιώθεις ή θέλεις να δείξεις με ένα τέτοιο κοκαλάκι και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις και τον πιο απαιτητικό κριτή. Ακόμα, τα φτερά στα κοκαλάκια είναι μια αγαπημένη τάση των celebrities, που θα φορεθεί πολύ.

Τα γυναικεία αξεσουάρ μαλλιών για φέτος είναι τολμηρά, εκκεντρικά και θηλυκά ταυτόχρονα. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και χάρισε στον εαυτό σου ένα διαχρονικό κομμάτι με μοντέρνο look και υπέροχο στυλ, το οποίο θα σε συντροφέψει με μοναδικό τρόπο στις εξόδους σου.

Πηγή: www.ediva.gr