Διαλέξτε τα σωστά αξεσουάρ ανάλογα το ντύσιμό σας

Κάθε γυναίκα θέλει να ξεχωρίζει για το στυλ και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα σωστά αξεσουάρ. Ανάλογα τα ρούχα που θα επιλέξετε να φορέσετε, πρέπει να μάθετε να συνδυάζετε ανάλογα και τα αξεσουάρ, έτσι ώστε να είσαστε πάντα μοντέρνα και αψεγάδιαστη. Από κοσμήματα, μέχρι τσάντες και καπέλα, όλα προσφέρουν το δικό τους μοναδικό ύφος και μπορούν να αναβαθμίσουν ένα κατά τα άλλα μουντό ντύσιμο. Θα σας δείξουμε τι να επιλέξετε σύμφωνα με τα ρούχα που φοράτε για να πάρετε ιδέες και να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.

Casual ντύσιμο με παντελόνι

Για ένα casual κομψό ντύσιμο, δεν πρέπει να φορτώνετε τον εαυτό σας με υπερβολικά αξεσουάρ. Αν επιλέξετε ένα καπέλο, συνδυάστε το με ένα μακρύ κολιέ για πιο ανέμελο και boho στυλ. Για να φορέσετε με απλό, αλλά εντυπωσιακό τρόπο το τζιν παντελόνι, διαλέξτε ένα μακρύ κρεμαστό σε χρυσό χρώμα. Για πιο girly εμφανίσεις, το κανονικό κολιέ το οποίο είναι κοντό σε μάκρος, είναι υπεραρκετό ειδικά αν έχει έντονα σχέδια ή χρώματα.

Επίσημο ντύσιμο με παντελόνι

Για ένα επίσημο look στο οποίο θα αναδεικνύεται το γούστο και η προσωπικότητά σας, αρκεί να επιλέξετε το σωστό τσαντάκι και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που αγαπάτε για να είσαστε καλοντυμένη και γοητευτική. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό κρεμαστό που θα φτάνει μέχρι το άνοιγμα της μπλούζας και σίγουρα θα είσαστε πάντα κομψή και φινετσάτη.

Φόρεμα midi

 

 

Το midi φόρεμα είναι από τις πιο σικάτες επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε μια έξοδο. Αν η λαιμόκοψη φτάνει μέχρι ψηλά το λαιμό, αποφύγετε τα κολιέ, αντ' αυτού προτιμήστε μακριά σκουλαρίκια ή κρίκους. Αν έχετε μια ανοιχτή λαιμόκοψη, μπορείτε να βάλετε ένα κοντό κρεμαστό ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκι, ό,τι προτιμάτε περισσότερο, αλλά ποτέ και τα δύο μαζί, γιατί θα δείχνει πολύ φορτωμένο το ντύσιμο.

Φόρεμα mini

Το mini φόρεμα είναι τέλειο αν έχετε λεπτά πόδια για να το αναδείξετε. Και εδώ αποφύγετε να φοράτε πολλά κοσμήματα μαζί, αλλά ιδανικά επιλέξτε ένα κρεμαστό αν έχετε ανοιχτή λαιμόκοψη ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αν έχετε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι που αγαπάτε. Τα βραχιόλια είναι τέλεια για κάθε σας έξοδο αφού χαρίζουν μια διακριτική λάμψη που όλοι λατρεύουν.

Φόρεμα μακρύ

 

 

Το maxi φόρεμα είναι από μόνο του εντυπωσιακό λόγω της επιβλητικής του όψης, αλλά μπορείτε να το αναβαθμίσετε με ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Για τσάντα διαλέξτε μια μικρή σε μέγεθος για να είναι πιο αρμονικό το look.

Mini φούστα

Για ένα κομψό ντύσιμο με μίνι φούστα, προσέξτε μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ. Όταν επιλέγετε ψηλές μπότες, μην φορέσετε άλλα αξεσουάρ, παρά μόνο ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια, γιατί ήδη το look είναι αρκετό ηχηρό. Για ένα πουκάμισο η ιδανική συντροφιά είναι ένα κολιέ να το αγκαλιάζει, ενώ για μια μπλούζα με λαιμόκοψη έως το λαιμό, διαλέξτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι για να τα συνδυάσετε.

Midi φούστα

Η midi φούστα είναι τέλεια επιλογή για επίσημες εξόδους ή ραντεβού. Επειδή είναι η επιτομή της κομψότητας από μόνη της, μην την παραφορτώνετε με περιττά αξεσουάρ. Ένα τσαντάκι και ένα βραχιόλι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι υπεραρκετά για να απογειώσετε το ντύσιμό σας.\

Maxi φούστα

Η maxi φούστα ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αφού πέφτει διακριτικά πάνω στο σώμα, κάνοντάς το να φαίνεται πιο ψηλό και λεπτό. Συνδυάστε τη με ένα crop top, ένα μικρό τσαντάκι και ένα κολιέ σχετικά μακρύ για να δώσετε περισσότερο στυλ και ύψος στο look σας. Μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά και ένα βραχιόλι με διακριτικό σχέδιο που δένει με το κολιέ. 

Πηγή: www.ediva.gr