Χειμερινά σχέδια νυχιών που θα λατρέψεις

Τώρα που ο χειμώνας κάνει την εμφάνισή του, οι αποχρώσεις στο ντύσιμο αλλάζουν, γίνονται πιο ζεστές και σκούρες.

Έτσι και στα νύχια, τα χρώματα που επιλέγουμε είναι διαφορετικά από ότι το καλοκαίρι. Για αυτό θα σου δείξουμε υπέροχα χειμερινά σχέδια νυχιών που πρέπει να δεις για την πρωτοτυπία και την ομορφιά τους.

Επιβλητικές διχρωμίες ή μονοχρωμίες που κάθε γυναίκα πρέπει να δει και μοναδικά νύχια με στρας για εσένα που θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στην καθημερινότητά σου.

Θα δεις τις επικρατέστερες τάσεις στο μανικιούρ για φέτος το χειμώνα, έτσι ώστε να είσαι ενημερωμένη και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Μονόχρωμα νύχια


Τα μονόχρωμα νύχια είναι μια κομψή λύση για εσένα που αγαπάς μια συγκεκριμένη απόχρωση. Μπορεις να προσθέσεις μικρά στρασάκια ή να κάνεις κάποια γραμμή με άλλο χρώμα γα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Δίχρωμα νύχια

 

 

Τα δίχρωμα νύχια είναι μια εξαιρετικά μοντέρνα επιλογή για εσένα που δε θέλεις να συμβιβάζεσαι με τα συνηθισμένα.

Επίλεξε αποχρώσεις κοντινές ή και εντελώς διαφορετικές και συνδύασέ τες με μικρά σχέδια ή χρυσόσκονη για να δέσουν πιο αρμονικά μεταξύ τους.

Χειμερινά σχέδια νυχιών

Για εσένα που αγαπάς τα σχέδια και τα πολλά χρώματα στα νύχια, μπορείς να επιλέξεις νύχια με εφέ σα μάρμαρο, ή λουλούδια με λεπτό πινέλο για πιο ρομαντικό και διαχρονικό στυλ.

Οι ρίγες και η πολυχρωμία είναι μοναδικά και δημιουργούν μια πιο μοδάτη αίσθηση. 

Νύχια με στρας

Τα στρας χαρίζουν λάμψη και στυλ στα νύχια. Έτσι, μπορείς να τα προσθέσεις σα σχέδιο σε όλα τα νύχια ή να βάψεις κάποια με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Για πιο φινετσάτο και διακριτικό look, βάψε όλα τα νύχια σε ένα χρώμα και πρόσθεσε μικρές γραμμές από στρασάκια ή χρυσόσκονη στα νύχια.

Αυτές οι επιλογές για χειμερινά σχέδια νυχιών είναι όλες υπέροχες και σίγουρα όποια και αν επιλέξεις, θα εντυπωσιάσεις σε κάθε σου έξοδο.

Ανάλογα την προσωπικότητα και το ντύσιμό σου, διάλεξε αυτό το στυλ που θα σε αναδείξει και θα εντυπωσιάσει.

Πηγή: www.ediva.gr