Ποιες αποχρώσεις κραγιόν δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Ξέρεις πολύ καλά ότι για να θεωρηθεί ένα μακιγιάζ ολοκληρωμένο χρειάζεται το κραγιόν του. Είτε επιλέξεις ένα έντονο κραγιόν, είτε ένα πιο nude, το θέμα είναι ότι το χρειάζεσαι-ακόμα και αν είναι Liposan με χρώμα.

Γιατί καλώς ή κακώς οι άντρες κοιτάνε όχι μόνο τα μάτια αλλά και τα χείλια. Για αυτό είναι καλό να έχεις πάντα μερικές συγκεκριμένες αποχρώσεις στη συλλογή με τα κραγιόν σου.

Δεν είναι πολλές. Είναι 6 όλες και όλες οι αποχρώσεις στα κραγιόν που δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Μείνε μαζί μου σε αυτό το άρθρο και θα ανακαλύψεις ποιες είναι αυτές. Για αυτό που είμαι απόλυτα σίγουρη είναι ότι τουλάχιστον μια από τις 6 αποχρώσεις θα είναι ήδη η αγαπημένη σου. 

Κόκκινο

Η αλήθεια είναι ότι το κόκκινο κραγιόν είναι μια πολύ θηλυκή επιλογή που δείχνει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Είναι διαχρονικά κομψό και πάει σε κάθε επιδερμίδα αρκεί να βρεις τη σωστή για σένα απόχρωση σε κόκκινο.

Βυσσινί-Δαμασκηνί

Αυτό το δαμασκηνί- βυσσινί είναι μια πολύ ωραία επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν το κάτι τολμηρό αλλά δεν είναι έτοιμες για το κόκκινο ακόμα. Είναι μια πολύ ωραία μίξη του κόκκινου με το φούξια που δίνουν στα χείλια την ένταση και τη λάμψη που θέλεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πολύ έντονο χρώμα.

Βαθύ κόκκινο-κρασοκόκκινο

Κρασοκόκκινο ή μπορντό κραγιόν. Από τις πιο τολμηρές επιλογές που θα δώσουν στα χείλια σου βάθος και σεξουαλικoτητα. Ιδανικό για βραδυνές εμφανίσεις και πρώτα ραντεβού όπου θα θέλεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Τόλμησέ το σου λέω και βάλτο και στη συλλογή σου και στα χείλη σου, μη το φοβηθείς!

Φούξια

Κλασική επιλογή για τις γυναίκες το φούξια για δύο λόγους. Πλησιάζει προς το κοριτσίστικο look και όχι τόσο το sexy οπότε και πιο εύκολα φορέσιμο από εκείνες που "φοβούνται" το κόκκινο.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παρά τον πιο κοριτσίστικο χαρακτήρα του, είναι ένα έντονο χρώμα που δηλώνει την παρουσία σου στο χώρο χωρίς πολλά πολλά.

Επίσης το φούξια κραγιόν συνδυάζεται πολύ εύκολα με διαφορετικά patterns και εκκεντρικά ντυσίματα- αρκεί να το κάνεις προσεκτικά και σωστά.

Nude

Ένα έντονο βαρύ μακιγιάζ καλό θα ήταν να συνοδεύεται από ένα πιο απαλό κραγιόν και αυτό το απαλό κραγιόν δεν είναι άλλο από τις nude αποχρώσεις σε οποιοδήποτε χρώμα.

Επίσης τα nude κραγιόν είναι ιδανικά για τα φυσικά πρωινά look όπου φαίνεται ότι είσαι σχεδόν άβαφη. Πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου τουλάχιστον ένα nude κραγιόν- προσωπικά έχω εφτά.

Καφέ

Σίγουρα θα ρωτήσεις γιατί να έχεις ένα καφέ κραγιόν στη συλλογή σου μιας και είναι αρκετά παλιομοδίτικο. Ναι μπορεί να θυμίζει λίγο δεκαετία του 80, αλλά σου έχoυμε νέα.

Φέτος τα 80s είναι πίσω στη μόδα δυναμικά και για αυτό ένα καφέ κραγιόν που θα συμπληρώνει μοναδικά το σύνολο σου είναι must.

Επίσης, να πούμε πως για ένα δραματικό μακιγιάζ, το καφέ κραγιόν θα είναι τέλειο- αντί να χρησιμοποιήσεις ένα σκούρο δαμασκηνί.

Πηγή: www.ediva.gr