Με τι να συνδυάσεις το μαύρο παλτό φέτος το χειμώνα

Φέτος το χειμώνα το μαύρο παλτό θα φορεθεί πολύ, αφού είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που δε λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Θα σου δείξουμε μοντέρνους τρόπους να το φορέσεις και να το συνδυάσεις με τα ρούχα σου, για να είσαι πάντα κομψή και προσεγμένη.

Οι φούστες, τα φορέματα και τα υφασμάτινα παντελόνια ταιριάζουν τέλεια με το παλτό σου, αλλά μην ξεχνάμε και τα δερμάτινα παντελόνια, αλλά και τα τζιν που μπορούν να "δέσουν" άψογα μεταξύ τους και να σου χαρίσουν ένα μοντέρνο και άψογο look.

Οι καλύτεροι συνδυασμοί με το μαύρο παλτό 

Με υφασμάτινο παντελόνι

 

 

Ένα μαύρο παλτό συνδυάζεται άψογα με ένα υφασμάτινο παντελόνι, ανεξαρτήτου χρώματος και στυλ. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα όμορφο και κομψό.

Μπορείς να το συνδυάσεις με χαμηλά παπούτσια, με μποτάκια ή με γόβες και να είσαι υπέροχη κάθε στιγμή της ημέρας.

Με φούστα

Αν θες μια πιο girly εμφάνιση που αναδεικνύει το σώμα σου με εξαιρετικό τρόπο, τότε συνδύασε το παλτό σου με την αγαπημένη σου φούστα.

Είτε κοντή είτε midi, θα ταιριάξουν υπέροχα μαζί και θα είσαι πάντα γοητευτική όπου και αν πας.

Με φόρεμα

 

 

Για πιο επίσημες εξόδους, φόρεσε το φόρεμα που προτιμάς και συνδύασέ το με το μαύρο σου παλτό. Ποτέ δε θα σε απογοητεύσει αυτός ο συνδυασμός ρούχων, αφού είναι από τους πιο κομψούς και διαχρονικούς για τις στιγμές που θέλεις να ντυθείς πιο καλά.

Με δερμάτινο παντελόνι

Αν πίστευες πως το δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει περισσότερο με τζάκετ, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις.

Η κομψή αίσθηση του μαύρου παλτό μαζί με την "σκληρή" εμφάνιση που προσφέρει το δέρμα συνδυάζονται τέλεια και συνθέτουν μια μοντέρνα εικόνα που όλοι θα λατρέψουν.

Με τζιν

Το παλτό ποτέ δε φεύγει από τη μόδα, όπως ακριβώς και το τζιν. Για πιο καθημερινό look που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε ώρα της ημέρας, συνδύασε το τζιν σου με το μακρύ μαύρο σου παλτό και θα δεις πως θα είσαι πάντα όμορφη και φινετσάτη.

Το μαύρο παλτό είναι ένα ρούχο που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της, αφού θα είναι πάντα μοδάτο και ιδιαίτερο.

Συνδύασέ το όπως εσύ θέλεις και θα δεις πως θα γίνει το αγαπημένο σου πανωφόρι για φέτος το χειμώνα.

Πηγή: www.ediva.gr