Τα καλύτερα αγορέ κουρέματα για το 2019

Θαυμάζουμε τις γυναίκες που έχουν τα κότσια και κόβουν κοντά τα μαλλιά τους, επειδή αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι νοιώθουν υπέροχα με τον εαυτό τους.

Ίσα-ίσα που με τα κοντά μαλλιά είναι ευκαιρία να αναδείξουν ακόμα περισσότερο πόσο δυναμικές είναι και πόση αυτοπεποίθηση έχουν!

Για το 2019 τα κοντά μαλλιά προβλέπονται και έτσι με αφορμή τόσο τις τάσεις της μόδας, σου έχουμε τα καλύτερα αγορέ κουρέματα!










Το pixie κούρεμα έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο γλυκά, παιχνιδιάρικα και χαριτωμένα κουρέματα σε μια γυναίκα.

Υπάρχει μια διαχρονικότητα που δεν μπορείς να παραβλέψεις και ένα αίσθημα δυναμικής γυναίκας που σίγουρα θέλεις να είσαι γύρω της. Παράλληλα παίζουν και τα έντονα χρώματα και οι τολμηρές αντιθέσεις σε ανταύγειες.










Είμαστε σίγουροι ότι θα το έχεις παρατηρήσει ήδη σε πολλές διάσημες γυναίκες και δεν μπορείς να αρνηθείς πόσο γοητευτικές και εντελώς διαφορετικά όμορφες δείχνουν. Το αγορέ μαλλί θέλει να έχεις όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και τα κότσια να το υποστηρίξεις.

Είτε επιλέξεις να του κάνεις ένα ακραίο χτένισμα, είτε ένα κλασικό ίσιο μαζεμένο τύπου γαλλικό χτένισμα ή ένα messy καθημερινό χτένισμα, να είσαι σίγουρη πως θα τραβήξει με τον καλύτερο τρόπο τα βλέμματα.



 




Και επειδή ξέρουμε πως μπορεί να είσαι στη φάση που θέλεις να το τολμήσεις, αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρη, σου έχουμε το πρώτο βήμα προς το αγορέ. Τα υπέροχα, απολαυστικά κοντά καρέ.

Κάνοντας την αρχή με ένα κοντό καρέ, μπορείς να ξεκινήσεις να "χτίζεις" το κουράγιο για να το πας και στο επόμενο πιο κοντό βήμα, το αγορέ.

Όποια και αν είναι η επιλογή σου, είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις το πιο υπέροχο κούρεμα για να αναδείξεις τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

Πηγή: www.ediva.gr