Ποια τζιν θα είναι στη μόδα το 2019

Πιο καθημερινό, πιο πολυφορεμένο και πιο αγαπημένο ρούχο από το τζιν δεν υπάρχει. Το φοράμε στη δουλειά, στα ψώνια, στον καφέ, έξω για ποτό.

Μιας και πλησιάζει ο χειμώνας και η νέα σεζόν, να δούμε παρέα τη μόδα στα τζιν για το 2019. Τι θα φορεθεί, σε τι χρώματα και σε ποια κοψίματα.

Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάξεις τα παλιά σου τζιν. Όχι! Απλά θα ξέρεις τι είναι όπως λέμε trending για τη νέα σεζόν.

 Κλασικά μπλε

Για το 2019 έχουμε την επιστροφή των κλασικών blue jeans. Υπέροχες μπλε αποχρώσεις που γνωρίσαμε όταν πρωτοβγήκαν τα τζιν και αγαπήσαμε.

Σκισμένα τζιν

Αν θέλεις ένα look το οποίο να είναι και απλό-καθημερινό, αλλά ταυτόχρονα σικ, τότε ένα σκισμένο τύπου boyfriend τζιν με ένα ζευγάρι γόβες είναι απλά θεϊκό.

Από τα πιο απλά, εύκολα και πανέμορφα θηλυκά στυλ που μπορείς να δημιουργήσεις.

Φαρδιά τζιν

Πες αντίο στα εφαρμοστά skinny jeans και υποδέξου τα φαρδιά, τύπου mom fit τζιν. Όχι πια άλλη πίεση από τα στενά και εφαρμοστά τζιν.

Επιτέλους καιρός για λίγο περισσότερη άνεση. Γιατί κακά τα ψέματα όλες μας μετά από ένα σημείο νιώθαμε το skinny jean να μας στενεύει και όταν το βγάζαμε είχαμε αυτό το σημάδι από τη ραφή.

Τα πράγματα για το 2019 είναι πιο "βολικά" θα λέγαμε.

Σκούρες αποχρώσεις

Σου λέει χειμώνας έρχεται οπότε ας βάλουμε και τις λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις μέσα. Οπότε φέτος θα συναντήσεις και πιο σκούρα μπλε, πιο βαθιές σκούρες αποχρώσεις, τις οποίες μάλιστα είχαμε καιρό να δούμε.

Τα τελευταία χρόνια έπαιζε περισσότερο το μαύρο τζιν, το μπλε και το ανοιχτό μπλε τζιν. Φέτος θα έχουμε και περισσότερες χρωματικές διακυμάνσεις!

Πηγή: www.ediva.gr