Λαχταριστά πρωινά που θα ξετρελάνουν τα μικρά σου

"Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό". Και αυτή είναι μια πρόταση που ακούς σε όλη τη ζωή σου. Άλλοτε έχεις προσπαθήσει να εφαρμόσεις το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας στη διατροφή σου και κάποιες φορές έχεις δυσκολευτεί πολύ να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Δεν μπορεί να ισχύει, όμως, το ίδιο και για τα παιδιά, αφού για εκείνα μια καλή… εκκίνηση είναι απαραίτητη για να αντεπεξέλθουν την υπόλοιπη ημέρα! Άλλωστε, η σωστή και ομαλή ανάπτυξή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ισορροπημένη διατροφή!

Γι’ αυτό και είναι αναγκαίο να παρέχεις στα μικρά σου ένα θρεπτικό, χορταστικό και φυσικά λαχταριστό πρωινό γεύμα, ώστε να τους δώσεις τη σωστή ώθηση!

Το ίδιο ισχύει και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που κατά κανόνα το διαιτολόγιό μας ελαφραίνει και προσαρμόζεται στην αυξημένη θερμοκρασία και τις ηλιόλουστες ημέρες!

Γι’ αυτό και σήμερα σου έχoυμε συγκεντρώσει πέντε λαχταριστές, ¨"πλούσιες" σε θρεπτικά στοιχεία και ταυτόχρονα άκρως καλοκαιρινές συνταγές για πρωινό που θα ξετρελάνουν τους μπόμπιρες στο σπίτι!

Πρόταση #1: Ψωμί με άλειμμα αβοκάντο και τριμμένο αυγό

Πρόταση #2: French toast σουφλέ με τσουρέκι και μαρμελάδα βατόμουρο

Πρόταση #3: Ατομικά πιτάκια ροδάκινου με γλάσο βουτύρου

Πρόταση #4: Smoothie bowl με φράουλα και φιστικοβούτυρο

Πρόταση #5: Pancakes με βατόμουρα και σιρόπι σφενδάμου

Πηγή:www.tlife.gr